Gordon: ‘Bewering RTL Boulevard over interviewstop klopt niet’

Gordon stelt dat de bewering van RTL Boulevard dat hij nooit meer interviews wil geven helemaal niet klopt. “Ik heb Boulie alleen de toegang tot mijn zaak ontzegd”, aldus de entertainer.

Gordon © RTL

De naar Dubai verhuisde Gordon vertoont nu al een paar weken grillig gedrag. De trigger lijkt de sluiting van zijn Blaricumse koffiezaakje Blushing te zijn, want een paar dagen daarvoor besloot hij opeens van social media te verdwijnen. Zes dagen later keerde hij terug om gisteren, ruim een week later, wéér offline te gaan.

Gordon heeft SM-pauze

Gordon heeft het op de sluitingsdag van Blushing bovendien behoorlijk aan de stok gekregen met RTL Boulevard. Volgens de showrubriek heeft Gordon die middag gezegd dat hij nooit meer interviews wil geven aan de media. Critici denken echter dat hij zich daar niet aan gaat houden. Zelf roept de zanger nu dat hij dit nooit heeft beloofd.

De 54-jarige entertainer heeft vanmiddag een lang WhatsApp-bericht gestuurd aan Yvonne Coldeweijer waarin hij duidelijkheid geeft, ten eerste over zijn socialmediapauze. “Ik heb mijn ‘Insta’ twee weken geleden gedeactiveerd; even lekker een SM-pauze”, vertelt hij exclusief aan haar juicekanaal.

Toto en Rocco

Het hondenaccount van Gordon bleeft toen wel online. “Ik wilde Toto en Rocco ook deactiveren maar dat lukte niet. Toen moest ik mijn account weer openen dus vandaar dat ik weer even terug was. Pfffffff, dat het ook nieuws is als ik offline ga.”

En hoe zit het dan met de beweringen van RTL Boulevard? “Ik heb nooit gezegd dat ik de pers nooit meer te woord sta. Ik heb alleen Boulie de toegang tot mijn zaak ontzegd.”

Depressief

En wat is er waar van de bewering van Privé-sterjournalist Jan Uriot dat hij depressief zou zijn? “Ik laat ook weten dat ik niet depressief ben, geen professionele hulp nodig heb en zeer gelukkig ben in Dubai!! Ik vlieg vanmiddag weer naar huis vanuit Amsterdam! Kortom!! Dikke kus!! X”, zegt hij tegen Yvonne, met wie hij wél een goede relatie heeft.

Rob Goossens, de showkenner van RTL Boulevard, stelt dat Gordon liegt. “Gordon heeft wel degelijk gezegd dat hij nooit meer interviews geeft. Maar daar komt hij nu blijkbaar op terug (zijn mediastop heeft al met al maar liefst 11 dagen geduurd).”

Tweet

De tweet van Rob en het WhatsApp-bericht dat Gordon aan Yvonne heeft gestuurd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL Boulevard zegt dat Gordon wél een interviewstop heeft aangekondigd. Wie spreekt de waarheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen