Evert Santegoeds geeft Gordon trap na: ‘Die man is niet stabiel’

Evert Santegoeds gaat Gordon niet missen nu hij voor de tweede keer in korte tijd van Instagram is verdwenen. “Het geeft wel de stabiliteit van die man aan natuurlijk, hè?”, sneert hij.

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Gordon is voor de tweede keer in korte tijd van Instagram verdwenen. Hij heeft zijn pagina wederom op zwart gezet, omdat hij toe is aan een pauze van social media. Wie hem in elk geval niet gaat missen is Privé-baas Evert Santegoeds, die een paar weken geleden al aangaf dat hij ‘he-le-maal klaar‘ is met de zanger.

Evert haalt uit

Het doet Evert heel erg weinig dat Gordon weer de Insta-benen heeft genomen. Het toont volgens hem vooral aan dat de entertainer instabiel is. “Ik heb er geen last van van dat Instagram-profiel van Gordon, maar het geeft wel de stabiliteit van die man aan natuurlijk, hè?”, zegt hij in zijn podcast Strikt Privé.

Die Insta-pagina van Gordon was sowieso al heel oninteressant, vindt Evert. “Ik zei al: elk onsje dat eraf gaat zet hij op Instagram en elke kilo die erbij komt, daar hoor je hem niet over. Dat moeten we allemaal missen nu.”

Gordon zelf ontkent dat zijn Insta-pauze te maken heeft met een depressie. “Dat zullen we dus nooit meer weten of hij moet binnen twee dagen weer terug zijn op Insta natuurlijk. Die kans acht ik ook niet uitgesloten.”

Laatste tv-kunstje

Evert deelt deze week in de Privé ook nog een aantal pittige geruchten over Gordon, onder meer over het vermeende einde van zijn tv-carrière. Binnenkort komt er nog een nieuw seizoen aan van Down the Road, maar, zo zegt een bron: “Dit zou wel eens zijn laatste kunstje kunnen zijn.”

Deze bron vervolgt: “Tot volgend jaar heeft hij nog een contract, maar de zender zal niet enthousiast zijn over de laatste kijkcijfers. Die stroken niet met zijn miljoenensalaris.”

Gelogen over Blushing?

Verder stelt deze Privé-bron ook nog dat de sluiting van zijn Blaricumse koffiezaak Blushing helemaal niet alleen door een personeelstekort komt. Het huurcontract zou sowieso al aflopen in 2024, maar is volgens de Privé vroegtijdig afgekocht door de verhuurder, Albert Heijn. De supermarkt wil de Blushing-ruimte namelijk bij het naastgelegen filiaal voegen.

De bron: “In eerste instantie was Gordon niet van plan om zijn zaak vroegtijdig dicht te gooien. Tot hij hoorde welke vergoeding eraan vastzat! Het gaat om een bedrag van tegen de 200 duizend euro.”

Appje van Gordon

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer kreeg afgelopen week een appje van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Gordon beter als presentator of als zanger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen