Eddy Zoëy ondergekotst door Yvonne Coldeweijer: ‘Natte krant!’

Eddy Zoëy krijgt een stevige rechtse van juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze vindt dat hij volledig faalt als presentator van RTL Boulevard. “Wat is dat voor een natte krant?”

Yvonne Coldeweijer en Eddy Zoëy © RTL

RTL Boulevard heeft een poule van presentatoren die elkaar afwisselen en ook Eddy Zoëy hoort daar al een tijdje bij. De showrubriek werd ooit groot met de sarcastische ondertoon van Beau van Erven Dorens – het was allemaal een beetje tongue-in-cheek – maar Eddy praat de items aan elkaar met een gezicht alsof hij de autocue van Rob Trip voorleest.

Natte krant

Het is volgens Yvonne Coldeweijer niet om aan te zien. “Wat is dat voor een natte krant hoor? Dat snap ik niet hoor. Wat doet die man op tv?! Nul talent”, sneert ze in haar podcast De Juice Show.

Haar co-host Mark Koster daarop: “Nul talent. Hij staat daar en doet alsof de atoombom zojuist is afgegaan. Er hing een donkere sfeer. Waar gaat het over? Het gaat over Gordon!”

Zwijgende Gordon

Eddy presenteerde een paar weken geleden de uitzending van RTL Boulevard waarin werd beweerd dat Gordon nooit meer interviews wil geven. Zelf ontkent de entertainer dat hij dat heeft gezegd.

Yvonne: “Dat heeft Gordon nooit zo gezegd. Hij heeft niet eens een statement ergens gegeven. Ze hebben het allemaal met z’n allen lopen opblazen. Dat is niet aan de hand. Gordon is pissed. Hij zegt dat hij gewoon gekwetst is en pissed hoe ze hem behandelen.”

Uit zijn verband

Het is gewoon Gordon-bashen, meent Yvonne. “Boul kwam daar [bij de sluiting van Blushing] en zei: ‘Mogen we nog iets vragen? Gaat het wel goed met je, want je Instagram-account is er af?’ Nu is gebleken dat Gordon even klaar is met de media, maar Boulevard heeft het zo genoemd van: ‘Die wil nóóit meer interviews doen met de media!’”

Het is volgens haar gewoon sensatie zoeken. “Die gaan het dan expres hélemaal uit z’n verband trekken. Dat is media”, zegt ze. “Maar dat doen wij ook allemaal.”

Gillen om Goor

Waarom is het eigenlijk dat Yvonne zo gek is op Gordon? “Ik moet allereerst zeggen dat ik gil om Geer en Goor. Ik heb er mijn halve fortuin voor over om dat programma terug te halen. Dat heeft me zóveel vreugde gebracht in mijn leven.”

Het speelt echter vooral mee dat Gordon ooit ‘heel hartelijk’ is geweest tegen Yvonne’s broertje, toen hij nog bij De Efteling werkte. De entertainer maakte toen na een optreden even tijd voor hem vrij, terwijl er niemand anders bij was. “Dat is toch mooi?”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen