Barry Hay krijgt kritiek na winnen prijs: ‘Hoezo die bril? Onbeschoft!’

Barry Hay krijgt pittige kritiek te verwerken van Guido den Aantrekker. De hoofdredacteur van Story vindt het schandalig dat de zanger gisteren tijdens een prijsuitreiking een zonnebril droeg.

Barry Hay en Guido den Aantrekker © SBS 6

BN’ers overladen zichzelf graag met prijzen en om aan die vraag te voldoen heeft ieder medium tegenwoordig wel een eigen prijsuitreiking. Mannenblad JFK reikte gisteren de ‘Greatest Man van 2022’-prijs uit aan Barry Hay. De nummer twee werd Evgeniy Levchenko en de nummer drie Tim Hofman.

Barry wint prijs

Barry vindt het heel leuk dat hij de prijs heeft gewonnen. “What’s up, man? Who, me?! Nee, natuurlijk had ik dit niet verwacht. Misschien verdien ik het gewoon ook wel. Dat had ik nog niet bedacht, maar misschien is dat wel zo.”

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het terecht dat Barry de prijs heeft gekregen. “Als dit de concurrentie was, dan vind ik het ook niet zo raar dat Barry gewonnen heeft, want qua charisma overtreft hij werkelijk iedereen die ik in dit filmpje voorbij heb zien komen (onder anderen Everon Jackson Hooi en Nasrdin Dchar, red.).”

Zonnebril

Hoewel de prijsuitreiking plaatsvond in een donkere ruimte, droeg Barry toch een zonnebril. Die heeft hij eigenlijk altijd op, omdat hij niet zo van felle lichten houdt en het onderdeel is van zijn imago.

Guido vindt het kwalijk en respectloos. “Ik weet eerlijk gezegd niet waarom hij altijd een zwarte bril op heeft bij dit soort evenementen. Ik vind dat niet zo cool eerlijk gezegd.”

Onbeschoft

Een collega merkt vervolgens op dat Barry mogelijk last heeft van zijn imago. Guido: “Dat denk ik, daar heb ik volgens mij ook wel eens iets van gehoord. Ik vind het tamelijk onbeschoft als je het doet, zeker als je een prijs wint.”

Hij vervolgt: “Maar ik ben ervan overtuigd bij Barry, want ik vind hem ook heel cool, dat er vast iets met zijn ogen aan de hand is. Misschien kan hij niet tegen al dat flitslicht.”

Fragment

Barry legde een paar jaar geleden uit waarom hij altijd een zonnebril draagt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Barry Hay draagt zonnebril tijdens prijsuitreiking. Onbeschoft of geen moeite mee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen