André Hazes jr. krijgt pak slaag van Özcan Akyol: ‘Heel ziekelijk’

André Hazes jr. krijgt een flink pak slaag te verwerken van Özcan Akyol. De tv-persoonlijkheid vindt de gevallen volkszanger en zijn doorgeslagen moeder ‘getroebleerd’ en ‘ziekelijk’.

Özcan Akyol en André Hazes jr. © MAX, Videoland

Na een lange pauze is André Hazes jr. weer terug in de schijnwerpers. Hij is de zoveelste BN’er die medelijden probeert te wekken door al zijn psychische problemen en verslavingen te etaleren. De mensen worden er doodmoe van en ook Özcan Akyol is André alweer helemaal zat, blijkt uit zijn brievenrubriek in de VARAgids.

Ziekelijk

VARAgids-lezer Mario Kroeze doet bij Özcan zijn beklag over André: “Wat heeft die André Hazes nou eigenlijk gepresteerd? Waarom staat hij in de krant? Waarom hoor ik nieuws over hem op de radio? Waarom komt hij voorbij op de televisie? Allerlei vragen die jij hopelijk kan beantwoorden.”

Özcan haalt daarop keihard uit naar André. “Hij heeft een fenomeen als vader. Dat helpt natuurlijk bij de attentiewaarde. Bovendien is hij onderdeel van een bekende mediafamilie. Ik krijg de indruk dat alleen die zus een beetje normaal is, voor de rest zijn het allemaal getroebleerde geesten, met een ziekelijke hang naar aandacht.”

Kloof

Het is ongelooflijk hoeveel aandacht André en Rachel nodig hebben, vindt Özcan. “Echt alles wat ze uitvoeren, moet in het openbaar. En daar is kennelijk een publiek voor, dus héél cynisch wil ik er ook niet over doen.”

Hij wil die mensen namelijk niet tegen het hoofd stoten. “Er wordt wel gekeken naar de programma’s en de concerten zijn ook populair. Laten we het op een kloof gooien.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen