‘Thijs Römer is een vieze vent, hopelijk belandt hij in de bak!’

Nena Kruizenga, een van de vermeende slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag door Thijs Römer, wil dat mensen te weten komen wat voor een ‘vieze vent’ hij is. Dat zegt ze in de Story.

Nena Kruizenga en Thijs Römer © Instagram, NPO

Dik een maand geleden kondigde Nena Kruizenga aan voorlopig geen media-aandacht meer te zoeken met haar verhaal als vermeend slachtoffer van Thijs Römer. Nu er drie aangiftes tegen hem blijken te liggen, is ze echter weer terug van weggeweest. Ze staat deze week zelfs met een lang interview in de Story.

Vieze vent

Nena geeft aan blij te zijn met de ontwikkelingen in het dossier-Thijs Römer. “Ik weet dat het goedkomt. Zolang Thijs een passende straf krijgt, vind ik het goed. Het maakt me niet uit wat voor straf, maar de mensen moeten gewoon weten dat hij een vieze vent is. Ik gun hem het slechtste en dat hij in de bak belandt.”

Volgens Nena is een van die drie aangiftes van haar. Wie zijn de andere twee aangeefsters? Dat wil ze niet zeggen, maar: “Ik ken die twee andere meisjes die aangifte tegen Thijs hebben gedaan.”

Veel bewijzen

Nena denkt een sterke zaak tegen Thijs te hebben, omdat ze meerdere bewijzen zegt te hebben. “Ik heb van alles waarvan ik Thijs heb beschuldigd bewijzen, zoals naaktfoto’s. We kregen via Twitter contact en op den duur kreeg ik zijn telefoonnummer. Ik heb vaak naaktfoto’s doorgestuurd, maar ga niet zeggen hoe dat precies ging.”

Het begon echt al héél vroeg, aldus Nena. “Op mijn veertiende ging ik bizar genoeg alleen met de trein van Groningen naar Amsterdam. Ik ben toen nog een stuk met de tram gegaan naar zijn huis.”

‘Hij ontkent niet’

Wat Nena van de politie te horen krijgt stemt haar positief. “De politie houdt me op de hoogte var de status van het onderzoek en ik weet dat Thijs bij de politie níet heeft ontkend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat dit vermeende slachtoffer van Thijs Römer steeds media-aandacht zoekt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen