Thierry Baudet loopt niet boos weg na pittige grap RTL Boulevard

Thierry Baudet is gisteren op Prinsjesdag niet boos weggelopen na een pittige grap van RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting. “Je kletst nogal vaak uit je nek!”, beet hij hem toe.

Lex Uiting en Thierry Baudet © RTL

Lex Uiting, verslaggever van RTL Boulevard, besloot gisteren om tijdens zijn verslag van Prinsjesdag op de omstreden politicus Thierry Baudet af te lopen. Eerst hield hij de microfoon voor Thierry’s mond, daarna links van zijn hoofd. “Wil je eigenlijk liever zo geïnterviewd worden of wil je liever zo geïnterviewd worden?”, vroeg hij hem.

‘Je kletst uit je nek!’

Thierry begreep er he-le-maal niets van. “Begrijp ik deze?”

Lex: “Nou, omdat je nogal vaak uit je nek kletst.”

Je zou verwachten dat Thierry op dat moment zwaar geïrriteerd wegloopt, maar niets is minder waar: hij en zijn vriendin beginnen hartelijk te lachen.

‘Niet respectvol’

Marieke Derksen, de dochter van Johan Derksen, vindt het niet chic. “Erg respectvol is het niet. Maar Lex heeft wel een punt. Ook vandaag: Baudet kon gewoon raaskallen over ‘You’ll own nothing’-toekomstplannen van het kartel op nationale tv.”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Even los van de grap: Lex lijkt me wel het type dat dit durft met een tv-crew bij zich – als hij vanavond in z’n eentje Baudet in de kroeg tegenkomt, heeft hij een gevulde Sloggi, vermoed ik.”

Brievenbus

Marieke: “Okay, hij heeft ook bij Johan door de brievenbus staan roepen. Maar deze geef ik hem.”

Guido: “Nou vooruit dan maar 😉.”

Adformatie-redacteur Lucas Boon: “Ik had eigenlijk verwacht dat Baudet boos zou worden – en dan was-ie nog beter geweest.”

Guido: “Er was meteen geknipt na Baudets neplach.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen