Tahmina Akefi na boek ook met musical over Peter R. de Vries?

Tahmina Akefi kan zich pas écht de nieuwe Rachel Hazes noemen als ze na haar tv-docu en boek over Peter R. de Vries ook met een musical over haar ex-geliefde komt. Dat stelt Evert Santegoeds.

Tahmina Akefi en Peter R. de Vries © NPO, RTL

Niet iedereen is ervan overtuigd, maar zélf stelt Tahmina Akefi in elk geval dat zij voor Peter R. de Vries de liefde van zijn leven was. Ze heeft er een hele tv-documentaire over volgekletst en komt nu ook met een boek op de proppen. Maar hoe zuiver is deze vrouw eigenlijk? Intimi zeggen dat ze Peter vrijwel nooit over haar hebben gehoord.

Musical over Peter?

Critici denken dat Tahmina gewoon de nieuwe Rachel Hazes is, dat ze keihard geld wil verdienen over de rug van de vermoorde Peter. “Als je eerst een film maakt en dan een boek schrijft over je liefde, dan doet dat inderdaad aan één iemand denken en dat is Rachel Hazes”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé.

Om de vergelijking écht te kunnen trekken moet Tahmina nog wel een tandje bijzetten, zegt Evert. “Rachel maakte ook nog een musical en nog veel meer boeken, wel drie geloof ik. Zo ver ben je nog niet met één docu en één boek, maar ja, het is wel dat ze een beetje bezig is om de liefde voor Peter uit te venten.”

Uitbuiten

Komt Tahmina straks daadwerkelijk met plannen voor een musical over haar leven met Peter? Het zou niemand verbazen. Kees van der Spek, boezemvriend van Peter, vreest het ergste. “Ik denk dat ze het nu postuum heel groot maakt, maar ik vind het niet altijd heel fris wat daar gebeurt”, zei hij onlangs.

Kees stelt dat Tahmina nauwelijks met de ‘echte’ nabestaanden van Peter overlegt. “Ik heb verder geen contact met haar, dus ik wist niet dat er een boek kwam”, vult hij aan in de Story. “Ik wil daar liever ook niets over zeggen, ik geloof het wel. Ik heb nooit echt contact met haar gehad.”

Grote twijfels

Er bestaan bij de showmedia steeds meer twijfels over Tahmina. Ze staat deze week op de cover van zowel de Story als Privé.

De Story is naarstig op zoek naar meer informatie over deze Tahmina, die volgens Yvonne Coldeweijer vanwege wangedrag ontslagen is bij de NOS. “Mocht u informatie hebben over Tahmina Akefi en haar toenmalige relatie tot Peter R. de Vries, neemt u dan graag contact op met Story.”

Instagram

De aandachtsbeluste ‘ex-vriendin’ van Peter:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een musical over Peter R. de Vries onder leiding van Tahmina Akefi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen