Shownieuws hekelt RTL Boulevard om felle kritiek op Linda de Mol

De sterren van Shownieuws verdrinken al dagen op rij in compassie voor Linda de Mol. Ze vinden het walgelijk dat concurrent RTL Boulevard zo kritisch is op de zus van hun grote baas John de Mol.

Shownieuws en RTL Boulevard © SBS 6, RTL 4

Shownieuws-deskundige Anouk Smulders, die eind vorig jaar ernstig in opspraak raakte vanwege victim blaming in de zaak-Marco Borsato, vindt dat concurrent RTL Boulevard te kritisch is over Linda de Mol. Zij is niet alleen een directe collega van de deskundigen van Shownieuws, maar ook de zus van hun grote baas John de Mol.

In de Talpa-bak

Anouk hekelt de houding van RTL Boulevard. “VI neemt het voor haar op, maar Boulevard kijkt er natuurlijk heel anders naar. Die zeggen: het is natuurlijk ook een soort van Talpa-kaart, want dat zit allemaal in hetzelfde hokje, dus dat wordt meer aannemelijk gemaakt omdat wij allemaal in dezelfde Talpa-bak zitten.”

Tooske Ragas geërgerd: “Oh ja…”

Anouk: “Ja, dat gebeurt ook.”

Khalid & Sophie

Shownieuws is ook helemaal van slag om een grapje dag is gemaakt in de talkshow Khalid & Sophie. Anouk: “Khalid & Sophie – vond ik wel opmerkelijk moet ik zeggen – heeft een soort Insta-grap gemaakt over een e-mail waarbij het leek alsof het zogenaamd van Linda kwam naar Willem-Alexander toe.”

De nep-Linda schreef in deze mail over zijn troonrede: “Mooie speech, maar ik vond het wel jammer dat je niet even liet vallen dat Jeroen en ik het ook heel zwaar hebben.”

Collega Frits Huffnagel: “Ja, dat is toch wel een leuke grap? Jawel.”

Tooske: “Ja, ik vind het niet zo grappig.”

Anouk met het zuurst mogelijke gezicht: “Ik ook niet echt, maar goed. Hier zie je dus ook weer dat de meningen verschillen. Dat kan.”

Talpa-trekpop

Ook Sandra Schuurhof vindt het verschrikkelijk dat haar oud-collega’s van RTL Boulevard zo kritisch zijn. “Ik vind het verschrikkelijk dat zij – en dan zeggen ze weer Talpa-trekpop, maar het is gewoon van vrouw tot vrouw… Ik vind het heel oneerlijk. Zij is in mijn ogen een slachtoffer.”

Ze vervolgt: “En als ik bij Boulevard nog had gewerkt, dan had ik dat daar ook gezegd. Laat ik dat even duidelijk zeggen. Niemand belt mij, ik kan zeggen wat ik wil en dat vind ik ook echt.”

Johan steunt Linda

Heel SBS 6 staat pal achter Linda. Ook Johan Derksen, die natuurlijk niet meer geloofwaardig is als het gaat om aan Talpa gelieerde onderwerpen, steunt haar. “Ze krijgt werkelijk iedereen over zich heen en ze wordt voor van alles uitgemaakt door al die wijsneuzen en grootbekken.”

Hij vervolgt: “Er wordt haar kwalijk genomen dat ze in de slachtofferrol gaat zitten. En nogmaals, ik heb niets met Linda de Mol want die k*tprogramma’s van haar vind ik geen flikker aan (Johans standaard disclaimer, red.), maar ik vind wel dat zij slachtoffer is. Die hele familie De Mol is vogelvrij in Nederland. Die kunnen niets meer goed doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit Shownieuws te veel op de schoot bij de Mol-familie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen