Samantha Steenwijk pislink na nieuwe juice Yvonne Coldeweijer?

Samantha Steenwijk is voor de tweede keer aan de beurt bij Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin verspreidt een aantal pittige roddels over het vermeende vreemdgaan van haar vrouw Daisy.

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer houdt er serieus rekening mee dat de advocaat van Samantha Steenwijk vandaag weer in haar postvak zit. Ze heeft gisterenavond namelijk pittige juice verspreid over het vermeende vreemdgaan van Samantha’s vrouw Daisy. “Ik zet m’n advocaat vast op speed dial want ik heb juice over Samant 😂”, zegt ze.

Langdurige affaire

Waar Samantha eerder dit jaar een kort geding aanspande tegen Yvonne vanwege een onschuldig roddeltje over dieetpillen, komt ze nu met juice van heel andere aard. “Eigenlijk gaat de juice over haar vrouw, Daisy.”

Wat heeft Daisy uitgevreten? “Zij heeft namelijk, volgens mijn spion, een tijd geleden een langdurige affaire gehad met een andere meid en Samant weet daar helemaal niks van. Dus eigenlijk is het best wel ziel voor Samant. 🥺”

Extra telefoon

Yvonne deelt in haar stories op Instagram talloze details over de vermeende affaire. “Daisy heeft meermaals aangegeven niet gelukkig te zijn, maar zij wilde ‘het leventje’ niet kwijt, dus bleef daarom bij Samantha”, zegt een spion.

Daisy gebruikte zelfs een extra telefoon om haar vermeende langdurige affaire geheim te houden, aldus Yvonne. “Waarop ze contact had met die meid. Ze spraken zeer regelmatig af. Ze spraken zelfs bij Samant en Daisy thuis af.”

Hoor en wederhoor

Yvonne heeft geprobeerd om een reactie te halen bij Daisy, laat ze zien in haar stories. “Hoi Daisy. Misschien ken je me nog wel uit de rechtszaal. Toen je me probeerde te duwen. Maar dat was per ongeluk denk ik hè. Ik heb een vraag; klopt het dat je een affaire hebt gehad met een dame op de kazerne van de marechaussee in Den Haag?”

Overigens raadt Yvonne de zangeres aan om vooral geen kort geding aan te spannen. “Als je mij aanklaagt blijft je forever mijn favorite. 😘”

Instagram

Samantha en haar vrouw Daisy:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen