René van der Gijp scheldt Tim Hofman uit, applaus in de studio

René van der Gijp kon gisteren rekenen op luid applaus in de studio van Vandaag Inside toen hij Tim Hofman begon uit te schelden. “Kom op zeg! Wie is hij godverd*mme? Paardenl*l!”

René van der Gijp en Tim den Besten © SBS 6, NPO

Tim Hofman heeft niet alleen veel fans, maar ook veel haters. Zij ergeren zich eraan dat de presentator altijd zo wil ‘deugen’, maar storen zich ook aan de manier waaróp hij andere mensen de maat neemt. Zo zat hij eergisteren in de talkshow Khalid & Sophie, waar hij een meneer van de vleeslobby besloot aan te pakken.

‘Hou je bek!’

Dat tv-optreden van Tim werd gisterenavond nabeschouwd in Vandaag Inside. “Ik zou bijna zeggen tegen zo’n jongen: kun je ook even je bek houden? Hij denkt wel dat hij het geweten van Nederland is, hè? Zo obsessief, hè? Het lijkt wel alsof er een soort hysterie in zijn hoofd zit, weet je wel”, aldus Johan Derksen.

Het is volgens Johan lachwekkend dat Tim überhaupt wordt uitgenodigd. “Ik zou zo’n gozer er gewoon niet bij willen hebben. Het is toch niet gezellig als die gek erbij zit?”

‘Paardenl*l!’

Tim nam de hele leiding van het gesprek over, waardoor gastheer Khalid Kasem maar een beetje zat toe te kijken. Hélène Hendriks: “Had jij er iets van gezegd als presentator?”

Johan: “Je laat je de leiding niet afnemen.”

René van der Gijp gaat vervolgens he-le-maal los. “Deze manier van hem vind ik gewoon stuitend. Wie is hij godverd*mme? Paardenl*l!”

Er klinkt vervolgens een luid applaus in de studio. Wilfred Genee verbaasd: “Oh, er wordt zelfs geapplaudisseerd hier zeg!”

Misselijkmakend

René begrijpt dat de mensen in de studio Tim helemaal beu zijn. “Ja, kom op zeg! Je mag tegen zo’n man [van de vleeslobby] alles zeggen, van: ‘Zit je hier wel op een goed punt of heb je wel het goede punt?’ Maar de manier… De stuitende arrogantie die die gozer uitstraalt. Bah!!! Misselijkmakend.”

Johan: “We hebben met een snotneus te maken met heel weinig levenservaring die dan volwassen mensen even de les leest als een kwajongen.”

Klootzakken

René: “Ik haal die twee klootzakken ook altijd door elkaar hè? Hij en die ADHD-ADHD’er. Tim den Besten, ja! Die haal ik altijd door elkaar! Tim den Besten, hahaha.”

Johan: “Die jongens gedragen zich dusdanig… Ze hebben echt professionele hulp nodig. Ze weten zich niet te beheersen, hebben zichzelf zó opgeblazen, vinden zichzelf zó belangrijk, vinden dat ze íedere Nederlander tot de orde moeten roepen.”

Eerder deze week haalde Johan in zijn programma ook al uit naar Tim. “Dat jochie die denkt dat hij het geweten van Nederland is. Tim, Tom? Wat een kwalletje is dat zeg!”, zei hij toen.

Fragment

Tim tegen de meneer van de vleeslobby:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wekt Tim Hofman ook bij u af en toe enige ergernis op?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen