Rapper Frenna hekelt RTL Boulevard: ‘Jullie bellen me híerover?!’

Rapper Frenna voelt zich miskend door RTL Boulevard. Hij verbaast zich erover dat de showrubriek hem past belt als Lil Kleine een selfie met hem in zijn Instagram-stories plaatst. “🤡.”

Lil Kleine en rapper Frenna © YouTube

De controversiële rapper Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, plaatste een paar dagen geleden een selfie in zijn Instagram-stories met collegarapper Frenna. BN’ers zijn tegenwoordig niet meer zo happig om geassocieerd te worden met Jorik, omdat hij een vrouw heeft mishandeld. RTL Boulevard trok daarom aan de bel bij Frenna.

Frenna verontwaardigd

Frenna is echter verontwaardigd dat de showrubriek hem nooit belt als hij succes behaalt, maar pas als er een selfie met Jorik online te vinden is. Hij doet daarover zijn beklag.

“Je zou maar een megacampagne hebben gedraaid met Havana. Een 11-page editorial in de Vogue September Issue hebben. De AFAS eerst zelf, en vandaag met SFB uitverkopen. Het soloconcert nota bene op Videoland beschikbaar stellen. Een eigen festival organiseren, headlinen en uitverkopen. Om vervolgens door RTL Boulevard gebeld te worden om een foto met Jorik.”

Meningsverschillen

De selfie van Jorik en Frennie leidt online tot meningsverschillen. “Hopelijk een nieuwe COLLAB! En… mensen mogen zeuren maar de beste man maakt nog goede muziek en wat hij in zijn vrije tijd doet heb ik niks mee te maken”, zegt iemand onder een Instagram-post van RaptopNL.

De ander denkt dat het voor sommige mensen pas impact heeft als Jorik een familielid zou slaan. “Echt een hersenloze gozer.”

Selfie

De bewuste selfie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen