Olcay Gulsen: ‘Is koningin Elizabeth al in staat van ontbinding?’

Olcay Gulsen blijft het overlijden van de Britse koningin Elizabeth op een merkwaardige wijze becommentariëren in de talkshow Khalid & Sophie. “Is ze inmiddels al in staat van ontbinding?”

Koningin Elizabeth en Olcay Gulsen © Joel Rouse, BNNVARA

Het zorgde vorige week voor gefronste wenkbrauwen toen Olcay Gulsen luttele minuten voor het overlijden van koningin Elizabeth in de talkshow Khalid & Sophie begon te oreren over wat een ijskoude vrouw ze de vorstin vindt. “Die Olcay Gulsen heeft ook geen greintje respect in haar donder hè?”, klonk het vervolgens op sociale media.

Van hot naar her

Olcay zat gisteren wéér aan tafel in dezelfde talkshow en ditmaal vroeg ze zich af hoe het lijk van Elizabeth inmiddels in de kist ligt nu ze het hele land door wordt gedragen. “Ik vroeg me de hele tijd af, want ze gaat natuurlijk van hot naar her: wordt ze wel goed gekoeld? Weet je wel.”

Ze is bezorgd of Elizabeth op haar uitvaart nog wel toonbaar is. “Ik maak me dan zorgen over de meer praktische dingen. Ik bedoel: die vrouw is 96 geworden. Is er straks dan nog een open kist?”

Staat van ontbinding

Presentator Khalid Kasem: “Of ze al in staat van ontbinding is?”

Olcay: “Ja. Het moment dat haar kinderen haar straks zien… Dat soort vragen heb ik.”

Journaliste Suse van Kleef: “Ja, daar wordt goed voor gezorgd. Dat moet natuurlijk wel.”

Andrew uitgescholden

Prins Andrew, de controversiële zoon van Elizabeth, wordt tijdens zijn publieke verschijningen uitgejoeld. Misplaatst, vindt Olcay dat. “Hij kan toch niet níet bij het afscheid van zijn eigen moeder zijn? Niet als je van de koninklijke familie bent.”

Ze vindt het ook sneu dat hij geen militair uniform meer mag dragen. “Ik vind het wel een beetje the walk of shame, vind je niet? Dan heeft iedereen zo’n mooi uniform aan en hij is dan het lullige ventje dat er naast loopt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Olcay Gulsen geschikt als tafeldame van Khalid & Sophie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen