‘Nikkie Plessen eet graag pistoletjes, maar holt ze wel eerst uit’

Nikkie Plessen eet graag witte pistoletjes, maar holt ze wel eerst uit om het aantal calorieën naar beneden te brengen. Dat meldt een ooggetuige aan de podcast Mediameiden.

Nikkie Plessen © RTL

Mensen die willen weten hoe Nikkie Plessen eruitziet zónder filter, kunnen haar geregeld zien zitten op de terrasjes in het poenerige Amsterdam-Zuid. Het is daar één groot zien en gezien worden, dus heel verwonderlijk is het niet dat er nu gedetailleerde informatie uitlekt over de lunchgewoontes van de RTL Boulevard-deskundige.

Uitgeholde pistoletjes

Tamar Bot en Fanny van de Reijt, redactrices van het BNNVARA-programma Media Inside, laten in hun podcast De Mediameiden ene Madeleine aan het woord. Zij heeft van dichtbij gezien hoe Nikkie in het echt is en wat ze eet.

Madeleine: “Zelf heb ik in een ver verleden van dichtbij kunnen zien hoe Nikkie Plessen lunchte. Zij at vaak een witte pistolet, maar haalde daar eerst alle vulling uit, dus het brood zelf, zodat er enkel een korst overbleef. Dan vulde ze de uitgeholde pistolet met stukjes tomaat. Dit beeld staat in mijn geheugen gegrift. Dat begrijpen jullie vast.”

‘Heel erg apart’

Het is een merkwaardige eetgewoonte, vindt Fanny. “Heel erg apart, hè?”

Tamar: “Ja, je ziet het direct voor je.”

Fanny: “Het lijkt me wel best lekker.”

Tamar: “Ja, pan con tomate. Ik denk dat het best wel lekker is.”

Churros

Wat Nikkie gisteren gegeten heeft? Dat laat ze zelf zien op Instagram: churros. Ze bracht met haar zoontje een bezoek aan het outletcentrum in Lelystad, waar ze een winkeltje heeft, en vlakbij de ingang daar worden churros verkocht.

Niet geheel toevallig is op die churrosfoto van Nikkie ook ontzéttend goed in beeld wat voor kleding haar zoontje precies draagt. Allemaal van haar eigen merk. Oh oh, wordt ze straks wéér ergens gesloopt omdat ze haar kinderen inzet als levende paspoppen

Mediameiden

De podcast Mediameiden:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen