Leontine Ruiters betrapt in Bodrum? ‘Ze koopt allemaal nepmeuk!’

Leontine Ruiters is door een spion van Yvonne Coldeweijer betrapt in de Turkse badplaats Bodrum. “Ze liet Leco van Zadelhoff en Caroline Tensen buiten wachten terwijl ze neptassen kocht!”

Caroline Tensen, Leco van Zadelhoff en Leontine Ruiters © Instagram

Yvonne Coldeweijer komt met een smeuïge roddel over Leontine Ruiters (voorheen Leontine Borsato). Een van haar spionnen heeft namelijk een foto gestuurd vanuit de Turkse badplaats Bodrum, waarop te zien is hoe Leco van Zadelhoff en Caroline Tensen ogenschijnlijk verveeld voor een toeristenwinkel staan.

‘Leontine koopt nepzooi’

Hoe zit de vork volgens Yvonne in de steel? “Zie hier Caroline Tensen en Leco in Bodrum, aan het wachten op Leontine. Volgens een spion was zij namelijk binnen aan het afrekenen en kwam vervolgens met allemaal designer-neptassen naar buiten. 😂 Ze moet zonder Marco natuurlijk weer een beetje op de kleintjes letten. 🤣🤣”

Een volger van Yvonne merkt vervolgens op: “Haha lijkt me sterk, Leco veroordeelt al het nepdesign in RTL Boulevard. Gaat ie toch niet z’n bestie al die nepzooi laten kopen?”

‘BN’ers zijn hypocriet!’

Yvonne reageert daar lacherig op. “Zo cute. Hypocrisie bij BN’ers is nog steeds shocking voor de normale Nederlander = een lange carrière voor mij 🧃😂.”

Geen van de betrokkenen heeft nog op de juice van Yvonne gereageerd.

Yvonne’s story

De story op Yvonne’s juicekanaal:

Bodrum

Bodrum is een van de favoriete vakantiebestemmingen van Leontine:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen