Johnny de Mol gespot in Efteling: ‘Hij kijkt echt enórm chagrijnig’

Johnny de Mol is vanmiddag met zijn vriendin en vier kinderen gespot in de Efteling. Foto’s van het uitstapje zijn te vinden op twee juicekanalen. “Ze zijn echt enorm chagrijnig. En arrogant.”

Johnny de Mol © SBS 6

Het leven lacht Johnny de Mol niet bepaald toe sinds hij door zijn ex-vriendin wordt beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag. De SBS 6-presentator zag zich in de lente genoodzaakt om de presentatie van zijn talkshow HLF8 op te geven en nog altijd opereert hij vooral in de luwte.

Johnny in Efteling

Johnny heeft in elk geval genoeg vrije tijd en dat wendde hij vandaag aan om het Efteling-pretpark te bezoeken. De foto’s zijn momenteel te vinden bij de juicekanalen Juice Channel en Reality FBI. Veel spectaculairs is er niet op te zien: de presentator staat met een basic zwart T-shirt en een geel-blauwe pet achter een hek.

Verder kijkt Johnny enórm chagrijnig. “Johnny is gezellig samen met zijn vrouw, en in het gezelschap van vier kinderen, een dagje in de Efteling. Of nou ja, gezellig… Dat kunnen we wel weglaten. Volgens onze bron zitten de twee alleen maar op hun telefoon en kijken ze erg chaggie. En dat nog wel in de wereld vol wonderen.”

‘Ze zijn zó arrogant’

Een andere spion van Juice Channel klapt vervolgens behoorlijk uit de school. “Onze Johnny de Mol is niet de handigste. Hij verbleef langs ons in het Efteling-hotel en bij aankomst vond hij dat die al niet genoeg had. Hij had twee kamers en waren de hele ochtend door de gang heen en weer aan het gaan.”

Enorm storend, aldus deze bron. “Ze waren met vier kinderen en een vrouw en snappen niet dat ze voor de buren soms rustig moeten doen. Zodra er iets van gezegd werd kregen we een blik van: pardon. Beetje een arrogantje was het.”

Twee handdoeken

Is dit alles? Nee! “De handdoeken waren hem allemaal te weinig terwijl je er twee per persoon hebt en gewoon nieuwe kunt bijvragen. Hele lage sfeer was er te voelen bij hen.”

Weer iemand anders zegt: “Whaha zelfde verhaal een paar weken geleden in een speeltuin in Amsterdam. Johnny was de hele tijd om zich heen aan het kijken en keek mega chaggie… Op een gegeven moment viel z’n zoontje keihard van z’n fietsje en hij verroerde geen vin. Z’n vrouw moest het maar oplossen haha.”

Stories

De stories zijn te bekijken bij de juicekanalen Juice Channel en Reality FBI. Eén van de spionnen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Johnny de Mol missen als hij besluit niet terug te keren op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen