Gravin Eloise gewaarschuwd door RTL Nieuws-ster: ‘Kijk uit!’

Gravin Eloise heeft per ongeluk haar eigen adres getoond aan haar meer dan 300 duizend volgers op Instagram. Ze wordt gewaarschuwd door RTL Nieuws-ster Daniël Verlaan. “Kijk uit!”

Gravin Eloise © Twitter, YouTube

De 20-jarige Eloise van Oranje, dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn, is al geruime tijd actief als influencer. Nu is ze de mist ingegaan met het tonen van een pakketje van een kledingwinkel. Daarop was namelijk haar eigen woonadres zichtbaar, waarmee ze mogelijk haar eigen veiligheid in gevaar brengt.

‘Eloise doxxt zichzelf!’

Daniël Verlaan, de techjournalist van RTL Nieuws, waarschuwt Eloise. “Tip voor iedereen: kijk uit met pakketjes in beeld brengen. Daar staat, jawel, je adres op. Zo doxxt Eloise van Oranje zichzelf door twee keer een pakketje in beeld te brengen met haar woonadres erop. Een foutje is snel gemaakt”, twittert hij.

Ene Lot merkt vervolgens op: “En de barcode onder je adres bevat je postcode en huisnummer, verberg die dus ook als je zo nodig je pakketje moet laten zien.”

Digitale domheid

Veel mensen vinden het anno 2022 ook gewoon een beetje dom van Eloise. “Tegen digitale domheid is geen kruid gewassen”, zegt Ellen.

Daniel: “De keerzijde van altijd alles maar op foto of video vastleggen…”

Jan gemeen: “Je zou toch zeggen dat ze er een neusje voor heeft.”

Volgens Ruud valt het allemaal wel mee. “Vroeger had je het telefoonboek, daar stond iedereen in gewoon met adres en telefoonnummer.”

Tijs daarop: “Niet het Koninklijk Huis gok ik.”

Tweet

De tweet van Daniël:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen