Erica Meiland en Geert Wilders feliciteren elkaar met verjaardag

Het kan niet anders dan dat het een teken is: Erica Meiland en Geert Wilders vierden gisteren niet alleen op dezelfde dag hun verjaardag, maar zijn ook nog eens precies even oud.

Erica Meiland en Geert Wilders © SBS 6, WNL

Erica en Martien Meiland zijn de enige A-sterren in Nederland die ervoor uitkomen dat ze PVV-sympathieën hebben. Daar komt nog eens bovenop dat Erica politieke ambities heeft. En nu blijkt dat Erica ook nog een exáct even oud is als partijleider Geert Wilders. Ze feliciteerden elkaar gisteren van harte met dat heuglijke feit.

‘Van harte gefeliciteerd!’

Het is 6 september 1963 als zowel Erica Meiland als Geert Wilders het levenslicht zien. Zij in Hengelo, hij in Venlo. Bijna zes decennia later staan ze ongeveer hetzelfde in het leven. Ze zijn dagelijks bezig met het verfoeien van de islam. Maar dat is dus niet het enige wat ze met elkaar gemeen hebben.

Hun gedeelde verjaardag werd gisteren door Erica onder de aandacht gebracht. “Van harte, Geert! Wij zijn op dezelfde dag in hetzelfde jaar geboren :)”, twitterde ze aan Geert.

Geert daarop: “Ah wat leuk, jij ook van harte gefeliciteerd beste Erica! 🥂🙏👍”

PVV-fans prijzen Erica

Erica blijkt zeer goed te vallen bij stemmers van de PVV. Ze is bedolven onder de felicitaties en gelukswensen. “Jij ook gefeliciteerd Erica 🥳🍀🎊”, zegt ene Marja bijvoorbeeld. En Nick: “Proficiat 🎉🎉🎉.”

Sommige mensen leggen de vreemdste dwarsverbanden. Zo merkt Marion op dat ook de zoon van Eva Jinek op 6 september jarig is. Wat dat ermee te maken heeft is echter volstrekt onduidelijk.

Andere bekendheden die op 6 september geboren zijn, zoals prins Claus, Willibrord Frequin en de zus van Patricia Paay, worden door niemand genoemd.

Op de kieslijst?

Het is overigens niet de eerste keer dat Erica en Geert contact hebben. Ze deelden in mei nog hun ergernis over een filmpje van biddende moslimmannen. De twee zitten wat dat betreft heel erg op één lijn. Begin vorig jaar onthulde Erica zelfs dat ze er vroeger wel eens aan heeft gedacht om aan de slag te gaan voor de PVV.

Gaat dat er alsnog van komen? Erica is natuurlijk al een beetje de Fleur Agema van SBS 6 en een overstap naar Den Haag zal niemand verbazen nu Chateau Meiland op zijn laatste benen loopt.

Tweet

De felicitaties over en weer:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de PVV veel stemmen zou winnen met Erica Meiland op de kieslijst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen