Bridget Maasland uit felle kritiek op Jaimie Vaes: ‘Dit is onhandig’

Bridget Maasland deelt een flinke reprimande uit aan Jaimie Vaes, de mishandelde ex-vriendin van Lil Kleine. De presentatrice van RTL Boulevard vindt dat ze de tuigrapper onnodig provoceert.

Jaimie Vaes en Bridget Maasland © NPO, RTL

Jaimie Vaes en Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, hebben samen een zoontje: Lío. Aangezien zij weer aan de man is – ze heeft sinds kort een relatie met Afshin Momadi – heeft het jongetje nu ook een stiefvader. En die twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden, liet Jaimie afgelopen weekend zien in een story op Instagram.

Heel pijnlijk

Het is voor Jorik pijnlijk om zijn zoontje spelend met zijn nieuwe stiefvader te zien, zegt hij off camera tegen een verslaggever van RTL Boulevard. “We vroegen Jorik hoe hij nou keek naar de post van Jaimie van vorige week, waarin hun zoontje het heel gezellig had met haar nieuwe vriend”, zegt deskundige Rob Goossens.

Hij vervolgt: “Daarvan zegt Jorik: ‘Ik heb het niet zelf gezien, want ik volg Jaimie niet meer’, maar zoiets krijg je natuurlijk wel doorgestuurd. Daarvan zei hij heel eerlijk dat hij het toch wel heel pijnlijk vond om te zien.”

Bridget kritisch

Bridget Maasland vindt het ook niet kies van Jaimie. “Even ook hierzo aan de desk: dit is toch ook niet heel erg handig om dit soort beelden te plaatsen? Het gaat hier wel om een klein kind.”

Rob: “Nou ja, inderdaad. Als ik Jaimie dit soort dingen zie doen, dan denk ik altijd: dit is gewoon puur om Jorik het bloed onder de nagels vandaan te halen.”

Luuk Ikink: “Een beetje provoceren.”

Rob: “Ja, precies. Het werkt dus helaas wel. Ergens verdient Jorik het ook wel een beetje om zo geprovoceerd te worden.”

Bridget streng: “Het mag nooit over de rug van een kind gaan. Dat wil ik er eigenlijk meer mee zeggen.”

Vrouwenmepper

Jorik heeft Boulevard te woord gestaan bij het veelbesproken premièrefeestje van Tino Martin, waar de rapper ook een knuffel gaf aan Samantha Steenwijk. Er is veel kritiek op het feit dat BN’ers ineens weer helemaal weglopen met Jorik, die bij veel mensen toch bekendstaat als vrouwenmepper.

Rob: “Het voelt een beetje alsof Tino’s management nu achteraf zoiets heeft van: misschien hadden we hem beter niet uit kunnen nodigen, maar het is echt niet zo dat zij dachten van: nou, we gaan een vrouwenmepper uitnodigen.”

Niet meer uit

Is Jorik ook gevraagd naar de meest recente mishandeling waar hij bij betrokken zou zijn geweest? Ja. “Jorik ging daar niet helemaal op in, maar hij zei wel dat zijn vader hem geadviseerd heeft om gewoon maar niet meer uit te gaan, want dan krijg je ook geen verhalen achteraf.”

“We gaan Jorik dus voorlopig niet meer in het uitgaansleven zien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jaimie Vaes laat haar nieuwe vriend met het zoontje van haar en Lil Kleine spelen. Provocerend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen