Wolter Kroes wacht met smart op uitglijder Yvonne Coldeweijer

Wolter Kroes roept iedere week weer ergens anders dat Marco Borsato en Danny de Munk hartstikke lieve en onschuldige jongens zijn. Hij heeft een bloedhekel aan hun basher Yvonne Coldeweijer.

Wolter Kroes en Yvonne Coldeweijer © NPO, Instagram

Het is ongekend wat Yvonne Coldeweijer en haar collega-juicekanalen in zo’n korte tijd teweeg hebben gebracht in de Nederlandse entertainmentwereld. De ene na de andere BN’er ziet zijn goede imago in duigen vallen nu RTL Boulevard en Shownieuws hun functie als poortwachter hebben verloren. De sterren zijn één voor één aan de beurt.

Handen in vuur

Wolter Kroes vindt dat walgelijk, zegt hij in de Nieuwe Revu. “Ik geloof geen reet van dat Borsato-verhaal. En De Munk, ik ken dat ventje al zo lang. Ik weet wat hij vroeger allemaal met meiden heeft uitgespookt, maar ik steek mijn beide handen er voor in het vuur dat Danny niemand verkracht heeft. Marco idem dito.”

Wat als Danny en Marco straks tóch veroordeeld worden? Dan zijn al die opmerkingen van Wolter toch een schoffering van hun slachtoffers? “Blijkt het straks toch zo te zijn en komt er bewijs op tafel, pas dan trek ik ze weer uit dat vuur. Eerder niet.”

Levensgevaarlijk

Yvonne en haar collega’s zijn een soort onmensen, wil Wolter vervolgens zeggen. “Het is levensgevaarlijk wat er nu allemaal gebeurt met die juice channels. Ze maken hele gezinnen kapot met vijftien jaar oude verhalen en zorgen ervoor dat kinderen van BN’ers niet meer naar school durven. Waar zijn ze in godsnaam mee bezig?”

Zelf merkt Wolter dat het achter de schermen nergens anders meer over gaat. “Als artiesten volgen we het op de voet en lullen we er continu met elkaar over.”

Karma

Wolter verzoekt de goden om een uitglijder van Yvonne. “Er komt een dag dat iemand als Yvonne Coldeweijer zelf de sjaak is. Let maar op. Daar zitten we met z’n allen op te wachten. Dat is toch logisch?”

“Ik vind deze tendens die gaande is te triest voor woorden en levensgevaarlijk. Maar ja, het publiek smult ervan, dus is er een verdienmodel voor.”

Yvonne reageert

Yvonne heeft inmiddels gereageerd op de uitspraken van Wolter. “😂😂😂”, laat ze weten in een officieel statement.

Het is voor Wolter te hopen dat er geen dirt van hem op straat ligt, want anders is hij vandaag of morgen gegarandeerd aan de beurt bij de juicejagers.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen