Willeke Alberti reageert op onrust rond Johnny de Mol: ‘Doet pijn’

Willeke Alberti laat zich nauwelijks uit over de rumoer rond haar zoon Johnny de Mol. Nu lijkt ze in De Telegraaf te suggereren dat haar zoon stank voor dank krijgt. “Het doet me zoveel pijn.”

Willeke Alberti en Johnny de Mol © HLF8

De tv-carrière van Johnny de Mol ligt op zijn gat, omdat hij zich moet verweren tegen de aangifte van zware mishandeling en poging tot doodslag van zijn ex-vriendin Shima Kaes en tegen een andere vrouw die hem beschuldigt van seksueel misbruik. Voorlopig is de presentator daarom niet te zien in zijn talkshow HLF8.

Willeke overleeft

Moeder Willeke Alberti vindt het vreselijk voor hem. “Ik wil er niet te veel over zeggen. Maar iedereen weet natuurlijk wel wat er speelt in de families”, zegt ze in De Telegraaf.

De krant stelt dat ze ‘doelt op de onrust rond haar zoon Johnny de Mol en haar ex John de Mol’. “Het was overleven het afgelopen jaar. Het doet mij zo veel pijn dat mensen die altijd zo hard hebben gewerkt en zo veel voor anderen hebben betekend, hier doorheen moeten. Dat gaat mij echt aan het hart.”

Onterecht voor Johnny?

Johnny heeft zich vaak voor goede doelen ingezet en veel televisie gemaakt met mensen met het syndroom van Down. Het is dan onterecht dat hij hier doorheen moet, lijkt Willeke te willen zeggen.

Ze besluit: “Gelukkig hebben we steunbetuigingen ontvangen en onze echte vrienden leren kennen. In zulke situaties besef ik des te meer hoe belangrijk familie is. En hoe dankbaar ik ben voor mijn bijzondere schoonkinderen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol 'heeft altijd zo veel voor anderen betekend'. Moet hij daarom een voorkeursbehandeling krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen