Wilfred Genee krijgt pak slaag van Hugo Borst: ‘Sluw en ijskoud’

Hugo Borst heeft een aanbieding gekregen om aan te schuiven in de nieuwe voetbaltalkshow van Wilfred Genee, maar wil niet. Hij vindt de presentator ‘sluw’ en ‘ijskoud’. “Daar hou ik niet van.”

Wilfred Genee en Hugo Borst © Veronica, NPO

Wilfred Genee heeft sinds gisteren een nieuwe voetbaltalkshow op televisie: Veronica Offside. Zijn redactie heeft geprobeerd om ook Hugo Borst te strikken als vaste gast, maar hij ziet dat niet zitten. “Ik heb een aanbieding op zak”, onthult hij in zijn column in het AD. “Een nieuw voetbalprogramma met veel kabaal.”

Sneer aan Wilfred

Hugo heeft besloten om het niet te doen. “Ik moet het niet doen, Veronica Offside. Ik hou van warme, empathische presentatoren en Genee is – hoe kundig ook vaak – een sluwe, ijskoude pundit.”

Het lijkt er vooral op dat Hugo geen zin heeft om aan te schuiven naast Wesley Sneijder. “Ik heb gehoord dat ik verplicht word om voor de uitzending Wesley Sneijders lievelingsgerecht te eten. Frikadel, kaviaar met bladgoud. (Geen grap, echt dat eet hij, dat vindt Wes lekker.) Maar ik ben allergisch voor bladgoud van de nouveau riche.”

Andy giert

En de andere analist dan, Andy van der Meijde? Hugo: “Ik heb gehoord dat ik na de uitzending verplicht naast Andy met zijn gigantische geslacht moet afdouchen – en naakt heb ik nogal een minderwaardigheidscomplex. Voetbal Offside. Dat gaat ’m niet worden.”

Andy giert erom. Hij reageert in Veronica Offside: “Weet je wat hij moet doen? Als hij mijn l*l leent, dan kan hij een keer lekker n**ken. Ja, heel simpel! Gefrustreerd is hij gewoon.”

Gefrustreerde man

Wesley reageert zichtbaar geïrriteerd. “Het is altijd makkelijk, een columnpje schrijven aan je bureau. Dat is makkelijk, toch? Maar aan tafel komen… Ik had hem hier graag gezien vanavond. Dan kun je ook wat dingen terugzeggen, maar hij is er een ster in om dat in zijn column te doen. Een klein beetje een gefrustreerde man is het.”

Andy: “En hoe weet hij dat dan, dat ik zo’n grote… Dat is helemaal niet waar hoor. Nee, is gewoon normaal.”

21 centimeter

Wilfred: “Nou, in het boek staat 21 centimeter. Dat is niet waar dus?”

Andy: “Ja, slap, ja! Hahaha.”

Dan serieus: “Nee, dat is een geintje. Ik weet niet hoe hij erbij komt. Ik heb niet tegen hem gezegd van: ‘Ik heb een heel grote l*l’, ofzo. Raar toch dat hij dat zegt?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen