Stella Bergsma hekelt Rob Goossens om aanval op Halina Reijn

Rob Goossens slaat de plank mis met zijn nieuwste aanval op Halina Reijn. Althans, dat vinden actrice Babette van Veen en schrijfster Stella Bergsma. “Nou, dat is lekker relevant zeg!”

Stella Bergsma, Halina Reijn en Rob Goossens © VI, RTL

De aanvallen van Rob Goossens aan het adres van Halina Reijn blijven maar doorgaan. De actrice was deze week volop in het nieuws vanwege de Amsterdamse première van haar film Bodies Bodies Bodies. Ze verscheen op de rode loper met goede vriendin Carice van Houten aan haar zijde. Carice had een afschuwelijke outfit aan die door veel mensen is afgekeurd.

Babette en Stella

Hoe Rob ernaar kijkt? “Carice is tien keer zo knap als de vrouw die naast haar staat en toevallig de regisseur van de film is (Halina Reijn, red.), dus wat dat betreft was het ook een soort van vriendendienst”, sneerde hij.

Halina is tien keer zo lelijk als Carice? Is dit allemaal wel nodig om te zeggen? Nee, vindt GTST-steractrice Babette van Veen. “Knapper? Je zegt toch ook niet over een mannelijke regisseur dat z’n vriendin knapper is?”

En schrijfster Stella Bergsma: “Nou dat is nog eens lekker relevant of je knap bent in de ogen van Rob Goossens als je net een geweldige film hebt geregisseerd.”

Rob reageert

Rob reageert op de kritiek van Stella. “Deze valse voorstelling van zaken zag natuurlijk iedereen van mijlenver aankomen. Nee, uiterlijk is op geen enkele manier relevant. Maar als je beste vriendin een topfilm heeft geregisseerd, dan verdient zij alle shine op de rode loper en wil je niet knapper zijn dan ‘de bruid’.”

Hij vervolgt: “Vergeet niet dat Carice de volle laag kreeg omdat ze eruit zag als een clown. Maar mijn punt was, en dat heb je heus wel gehoord lieve Stella Bergsma, dat Carice er met deze outfit voor zorgde dat Halina Reijn de knapste vrouw op de rode loper was. En dat was lief van haar.”

Ongelukkig

Eén ding is zeker: het kwam er behoorlijk ongelukkig uit bij Rob. Of toch niet? “Het kwam er helemaal niet ongelukkig uit! Mensen gaan er altijd maar vanuit dat je iets verkeerd bedoelt. Als ik zeg dat Messi tien keer beter kan voetballen dan Joey Veerman dan zeg ik toch ook niet dat Veerman er niks van kan?”

Het is gewoon ophef om niets, besluit Rob. “Zo rolt Stella Bergsma.”

Tweet

De tweets van Stella en Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen