Simon Keizer niet meer gevolgd door vrouw Nick Schilder: ‘Vreemd’

Simon Keizer, die al geruime tijd last heeft van geruchten over vreemdgaan, wordt op Instagram plotseling niet meer gevolgd door de vrouw van Nick Schilder. “Dat is toch wel heel vreemd.”

Nick Schilder en Simon Keizer © Instagram

Na een periode van geruchten over promiscue gedrag door Simon Keizer (links), is er drie weken geleden een enorme hysterie ontstaan over zijn duoschap met Nick Schilder (rechts). De heren zouden uit elkaar gaan, maar niet in goede harmonie. Volgens Yvonne Coldeweijer wil Nick niet meer geassocieerd worden met Simon.

Simon ontvolgd

De geruchten over Nick & Simon zijn niet alleen afkomstig van juicekanalen. Zo valt het tv-deskundige Tina Nijkamp op dat de heren elkaar vrijdagavond een uur lang niet hebben aangekeken in de SBS 6-show I Want Your Song en heeft Shownieuws ontdekt dat de heren niet meer in één auto naar optredens gaan.

Nu liggen ook de socialmediakanalen van Nick & Simon en hun partners onder een vergrootglas. Wat blijkt? Kirsten Schilder, de vrouw van Nick, heeft Simon ontvolgd, maar ze volgt zijn vrouw Annemarie nog wél. En Simon? Die volgt Nick niet eens. Nick volgt Simon wel, maar de vrouw van Simon niet. Annemarie volgt zowel Kirsten als Nick.

‘Dit is weird’

Het is volgens Yvonne Coldeweijer erg opvallend dat de vrouw van Nick is gestopt met het volgen van Simon. “Ook weird”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Privé-baas Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws: “Er valt ons inmiddels bijna elke dag iets op. Dat de liefde bekoeld is tussen de twee zie je nu ook wel op Instagram als je het weet en erop let. Simon Keizer postte vandaag een foto van het ZAND-festival waar ze optraden in Almere en heel toevallig is Nick nergens te zien op deze foto en ook niet getagd.”

Kleine aanwijzingen

Op een andere foto van Simon is Nick dan weer wél te zien. “Maar is hij ook niet getagd. Dat is anders bij de foto’s die we daarvoor altijd zagen, tot 27 weken geleden, want dat is de laatste keer dat ze wat gepost hebben van hen twee samen.”

Hij vervolgt: “Opvallend is ook dat Simon Nick helemaal niet volgt op Instagram, maar Nick Simon wel. Dat zijn kleine aanwijzingen en het geeft wel aan dat er het een en ander speelt tussen de heren.”

‘Niets gemerkt’

Shownieuws-collega William Rutten was aanwezig bij de opnames van I Want Your Song. “Iedereen roept nu dat daar van alles voelbaar was…”, zegt hij.

Evert: “Ik.”

William: “Oh, was jij dat? Nou, dan zie je dat hij uit z’n nek lult, want ik was daar en er was helemaal niets aan de hand. Het was gewoon heel gezellig. Ik heb ze ook gefotografeerd, ook samen en naast elkaar. Er zal echt wel iets spelen, want waar rook is, is vuur, maar het is niet dat het ongezellig ofzo. Ik heb niet gemerkt dat er spanningen waren.”

Volkskrant mengt zich

De Volkskrant zet vraagtekens bij die uitspraken van William. Tv-recensent Alex Mazareeuw van de krant heeft namelijk ook gekeken naar I Want Your Song en denkt dat er wel degelijk iets speelt.

Alex vindt het allemaal heel erg verdacht, schrijft hij in de krant. “Als je samen in een tv-programma te gast bent waar je elkaar amper een blik waardig gunt, nauwelijks met elkaar praat en óók nog bevestigt dat jullie het eigenlijk nooit met elkaar eens zijn, slaat zelfs een bloedserieuze recensent aan het speculeren.”

Instagram

Het onderzoek van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Simon Keizer (links op de foto) wordt volop beschuldigd van vreemdgaan. Ziet u hem daarvoor aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen