Roxeanne Hazes: ‘Spijt van mijn uitspraken over Rachel? Nee!’

Roxeanne Hazes heeft geen spijt van de uitspraken die ze in Beste Zangers heeft gedaan over haar moeder Rachel. “Ik sta precies achter hetgeen wat ik heb gedeeld”, aldus de zangeres.

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes © Instagram, RTL

Voor het eerst in haar leven heeft Roxeanne Hazes iets losgelaten over haar eenzame jeugd. Ze heeft in het programma Beste Zangers onthuld dat ze regelmatig bij de vreemdste gastgezinnen werd gedumpt omdat haar ouders te druk waren. Na de dood van vader André, ging Rachel een boek schrijven en werd ze negen maanden uit huis geplaatst.

Rox heeft geen spijt

Rachel is woest over de uitspraken van Roxeanne en heeft een heel mediacircus opgetuigd om haar zwart te maken. Het is haar op felle kritiek komen te staan. Zo denkt Rob Goossens dat Rachel maar beter haar mond kan houden, omdat ze na de dood van André elke dag lam was van de bessenjenever. En Ronald Molendijk: “Je kunt ook eens zwijgen, Rachel!”

Het is nu bijna drie weken nadat de bom barstte. Hoe kijkt Roxeanne er inmiddels tegenaan? Ze vertelt het voor de camera van RTL Boulevard: “Ik sta precies achter hetgeen wat ik heb gedeeld, juist ook omdat ik zoveel berichtjes van mensen kreeg die mij echt wel dankbaar waren voor opening up, weet je wel.”

Openhartig

Je kwetsbaar opstellen is nooit makkelijk, legt Roxeanne uit. “Dat is soms heel eng en van tevoren denk je: ik blijf een beetje gereserveerd in bepaalde dingen, maar juist omdat je in zo’n intieme, mooie setting bent met elkaar en elkaar vertrouwt, en de camera’s zie je niet, dan vertel je veel en openhartig.”

Roxeanne voelde zich veilig in de setting van Beste Zangers. “We hebben daar vriendschappen voor het leven opgebouwd. En die camera’s… Het is niet eens zo dat je ze vergeet, maar die zie je letterlijk niet. Die zijn weg. Dat is gewoon zo. Ze zijn niet in beeld en dat vind ik ook zo sterk aan Beste Zangers. Je bent daar helemaal niet mee bezig.”

Geen ego

De artiesten zijn tijdens de draaidagen van Beste Zangers volledig op elkaar aangewezen. “Waar je voorheen nog wel eens je gereserveerdheid liet zien… Dat ego is daar gewoon niet meer aanwezig. Dat is het mooie wat het programma daar met je doet.”

Roxeanne voelde die gereserveerdheid niet meer. “Dan heb je het over je hoogtepunten en dieptepunten. Nogmaals: ik denk dat dat Beste Zangers ook zo’n bijzonder programma maakt.”

Fragment

De uitspraken van Roxeanne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes uit is op wraak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen