Roxeanne Hazes-basher flink onder vuur: ‘Hij kletst uit zijn nek!’

Yvonne Coldeweijer maakt gehakt van Joop Kruis, de ‘familievriend’ die Roxeanne Hazes afslacht op de cover van de nieuwste Story. “Er klopt geen MOER van wat hij zegt. Hij kletst uit zijn nek!”

Guido den Aantrekker en Yvonne Coldeweijer © Shownieuws, YouTube

Het lijkt erop dat Rachel Hazes haar goede vriend Guido den Aantrekker voor haar karretje spant om dochter Roxeanne in een kwaad daglicht te stellen. Moeder Rachel doet er alles aan om Roxeanne neer te zetten als een soort fantast en is aan flink wat touwtjes aan het trekken. Zo staat er deze week een ‘familievriend’ op de cover van Guido’s blad Story.

‘Klopt geen moer van!’

Deze familievriend, ene Joop Kruis, maakt Roxeanne in een uitgebreid Story-artikel met de grond gelijk. Vooral de cover van het entertainmentblad springt in het oog, omdat Roxeanne daarop flink in diskrediet wordt gebracht. ‘Familievriend Joop na aantijging jegens Rachel: ‘Roxeanne loog altijd… en doet dat nog steeds!”, luidt de kop.

Yvonne Coldeweijer heeft dat Story-artikel even doorgenomen en kan maar tot één conclusie komen: die Joop is zélf een fantast. “Joop Kruis, een vriend van André Hazes sr., heeft in Story zijn verhaal verteld om Roxanne zwart te maken. Er klopt alleen echt geen MOER van wat hij zegt”, schrijft ze op haar juicekanaal.

‘Kletst uit z’n nek!’

Er zijn volgens Yvonne meerdere punten die niet correct zijn. “Zo zegt hij dat Rachel schulden had en daarom direct het huis moest verkopen, na de dood van André. Klopt niet. Ze hebben er gewoon nog twee jaar gewoond. Ouders Rachel zijn daar ingetrokken.”

Ze vervolgt: “Er waren geen schulden want andere twee kinderen van André (Melvyn en Nathalie) hebben netjes hun erfenis ontvangen. Deze man lult echt uit z’n nek. In 2020 is de Honda van Rachel zelfs cadeau gegeven aan deze Joop 👀. Neemt hij het daarom zo voor haar op?”

Loopjongetje

Story-baas Guido laat volgens Yvonne flink wat steken vallen. “Valt allemaal gewoon terug te vinden online dus Story heeft weer flink verzaakt in hun fact checking. Guido is echt het loopjongetje van Rachel, whahaha 🙄.”

Yvonne vult in haar podcast De Juice Show aan dat ze Guido ‘een galbak’ vindt. “Hij heeft natuurlijk een een-tweetje met Rachel. Waarom? Omdat hij dan inside scoops krijgt. Maar het ding is: Rachel líegt! Dus wij lachen ook altijd, want elke week staat er weer iets op de cover wat Rachel graag wil wat de buitenwereld weet.”

‘Rachel liegt!’

Rachel wordt vrijwel elke week geciteerd door de Story, soms ook onder haar eigen naam. “‘André is niet met Monique!’, staat er dan. En dan zit Guido helemaal stoer te doen, maar Guido: je hebt het van Rachel! Die liegt!”

Ze vervolgt: “Rachel wil dat het precies zo gaat zoals zij het zegt. En dan staat er nu op de cover, van een of andere oude vriend van de familie: ‘Roxeanne heeft altijd al gelogen!’ Nou, sorry hoor, dat vind ik zo lelijk. Wat smerig van de Story.”

Guido heeft nog niet gereageerd op de snoeiharde aanval van Yvonne.

Update 17.45 uur

Guido reageert op de aanval van Yvonne: “Concurrerende journo’s en juicekanalen die fel losgaan op o.m. Hazes-nieuws in Story, maar zelf schrijven over Melvyn (= Melvin) en wettelijke kindsdelen verwarren met erfenissen – and so on. Ik geniet er oprecht van. De honden blaffen, de karavaan trekt verder.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen