Rob Goossens: ‘Vrouw Simon Keizer niet blij met uitgelekte chats’

Rob Goossens denkt dat de vrouw van Simon Keizer, Annemarie, geen vrolijke dag heeft. Het juicekanaal Reality FBI heeft namelijk uitgelekte dirty talk van de zanger online gegooid.

Simon Keizer © Instagram, RTL

Het vermeende promiscue gedrag van Simon Keizer houdt de juicekanalen nu al geruime tijd bezig. Eén van die kanalen, Reality FBI, komt vandaag met uitgebreide stories over de nep-Snapchat-accounts die de zanger zou hebben gebruikt om buitenechtelijke contacten te leggen. Voor zover bekend heeft Simon geen open huwelijk.

Dirty talk van Simon

Simon zou de nepaccounts Peter Kos en Mr. Grey hebben ingezet om dames te paaien én uit te nodigen in zijn inmiddels beruchte mancave. De vele stories die Reality FBI deelt maken het aannemelijk dat Simon inderdaad achter de nepaccounts zit, omdat deze accounts selfies van de zanger sturen die niet publiekelijk beschikbaar zijn.

De hele rits aan stories over dit onderwerp, inclusief dirty talk en zwoele selfies van Simon, zijn te bekijken via Reality FBI. Daar wordt ook de avatar van Peter Kos gedeeld en die lijkt behoorlijk op Simon. “Foei, Simon. Sinds 2012 getrouwd, maar ver daarna nog geheime gesprekjes voeren met dames en vragen naar borsten.”

Rob duidt vieze chats

Rob Goossens, de showbizzkenner van RTL Boulevard, heeft de chats doorgenomen en denkt dat Annemarie Keizer, de vrouw van Simon, dit niet leuk gaat vinden. “Ik zie hier niet echt kwaad in moet ik zeggen, al zal mevrouw Keizer het vast niet heel leuk vinden om te lezen”, twittert hij.

Mocht de vrouw van Simon hiervan weten dan is het nog vrij onschuldig, vindt Rob. “Het is voor iedereen vleiend als mensen je aantrekkelijk blijven vinden, ook als je verder helemaal happy bent in je relatie.”

Problemen

Het juicekanaal Juice Channel denkt echter dat Simon flink met zichzelf in de knoop zit. “Het is voor ons duidelijk dat Simon Keizer problemen heeft met zichzelf. Wij hebben veel verhalen ontvangen van dames waar hij veel contact mee had. Hij stuurde ze dan midden in de nacht berichten en vroeg om foto’s waarmee ze hem zouden helpen bij de ‘daad’.”

“Als de dames niet reageerden dan belde hij ze zo’n tien keer achter elkaar op. Besef even dat zijn vrouw en kids liggen te slapen en meneer is bezig met andere dames. Dan heb je gewoon een probleem. Wij denken persoonlijk ook dat deze problemen meespelen bij de breuk [van Nick & Simon].”

Zelf ontkennen Nick & Simon dat de geruchten over Simons wangedrag meespelen bij hun besluit om te stoppen.

Twitter

De gniffelende Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen