Rob Goossens gooit olie op het vuur: ‘Nick & Simon haten elkaar’

Rob Goossens gooit nog eens wat extra olie op het Nick & Simon-geruchtenvuur. Hij heeft wat backstagebeelden van de heren geanalyseerd en zegt: “Je zou bijna denken dat ze elkaar haten.”

Rob Goossens, Nick Schilder en Simon Keizer © RTL, AvroTros

De geruchten over bonje tussen Nick Schilder en Simon Keizer houden aan. De heren zitten aankomende maandag in de talkshow van Eva Jinek en daar zouden ze bekend gaan maken dat ze uit elkaar gaan. Ze zullen voor de bühne roepen dat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging, maar achter de schermen zou er toch echt een diep conflict spelen.

‘Ze haten elkaar!’

Rob Goossens gooit nog eens wat extra olie op het vuur. Zijn programma RTL Boulevard was afgelopen weekend present bij het optreden van Nick & Simon op het ZAND-festival in Almere en liet gisteren wat backstagebeelden zien. Met name beelden van het slotapplaus zijn opvallend: álle bandleden houden elkaars hand vast, behálve Nick en Simon.

De relatie lijkt ernstig bekoeld, aldus Rob. “We weten natuurlijk nog niet officieel wat ze met z’n tweeën gaan doen, maar als je de signalen zo ziet dan denk je van: oké, het is niet zo dat het ietsjes minder gezellig is tussen die twee, maar je zou bijna denken dat ze elkaar haten.”

Blikken strak vooruit

De beelden zeggen volgens Rob genoeg. “Ze kijken elkaar niet aan, ze houden elkaars hand niet vast tijdens het bedanken van het publiek, ze stonden dus naast elkaar met de blikken strak vooruit.”

Hij vervolgt: “We moeten er natuurlijk wel bij zeggen dat het deels ook projectie is, want wij hebben gehoord dat het niet zo lekker gaat tussen hen en ineens is álles wat je ziet een bewijs dat die twee elkaar nog net niet willen vermoorden.”

Vroeger gezelliger

Toch is het volgens Rob wel echt evident dat er in elk geval íets aan de hand is. “Het was hiervoor wel gezelliger en ze hadden van die een-tweetjes als ze samen op televisie waren.”

Collega Luuk Ikink: “Samen op reis enzo. Het zag er altijd heel amicaal uit.”

Rob: “Precies en afgelopen vrijdag waren ze op televisie en was het ineens heel zakelijk en gingen ze eigenlijk voor een raar nummer.”

Externe elementen

Luuk: “Maar die projectie wordt ook een beetje gevoed door allerlei externe elementen zoals bijvoorbeeld de vrouw van Nick die dan ineens Simon niet meer volgt.”

Privé-baas Evert Santegoeds in zijn podcast: “Het is een rare zaak wat daar gaande is. Je ziet het in de hele energie van die twee: het is op, het is klaar en ze willen los van elkaar door.”

Toch gaan Nick & Simon komend najaar nog één keer de theaters in. Voor het geld? “Dat kun je wel zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen