Nick & Simon betrapt in Almere: ‘Niet meer samen in één auto’

Nick & Simon zijn tijdens hun optreden op het ZAND-festival in Almere betrapt door een cameraploeg van Shownieuws. “Ze gunnen elkaar geen blik waardig en rijden tegenwoordig apart van elkaar.”

Nick & Simon © Instagram

Nick Schilder en Simon Keizer zijn een maandje op vakantie geweest en hadden gisteren weer hun eerste optreden samen. Ze stonden samen op het ZAND-festival in Almere, waar ook cameraploegen van RTL Boulevard en Shownieuws rondliepen. Die hielden het duo nauwlettend in de gaten en zagen dat het inderdaad hommeles lijkt tussen de heren.

Apart van elkaar

Privé-baas Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws dat de heren niet langer samen in één auto naar hun optredens rijden, zoals ze jarenlang hebben gedaan. “Nick stond in de file op de A6 en Simon was wel op tijd, dus dat wekt de indruk dat ze niet meer met één auto naar een optreden gaan.”

Dat is natuurlijk héél vreemd, aldus Evert. “In een tijd van stikstofcrisis en allebei uit Volendam moeten komen en naar Almere moeten gaan, zou je denken: die carpoolen wel. Nee, dat doen ze niet, want ja, de sfeer tussen de heren – we hadden al een tijdje het vermoeden – is niet zo heel erg lekker. Daar merk je ook wel wat van op het podium.”

Geen blik waardig

Wat heeft het team van Shownieuws daar dan gezien? “Onze verslaggever die daar aanwezig was zegt: ‘Ze gunnen elkaar gewoon geen blik waardig lijkt het wel.’ Als je erop gaat letten is het waarschijnlijk heel lang niemand opgevallen, maar nu we weten dat ze uit elkaar gaan is duidelijk dat Nick & Simon samen hun langste tijd gehad hebben.”

Het is volgens Evert écht meer dan speculatie. “Als ze gewoon zouden boteren dan zouden ze lachend naast elkaar op het podium staan en dat doen ze niet. Als je daarop let zie je ook wel dat de koek een beetje op is.”

Nick & Simon zwijgen

Is de breuk tussen Nick & Simon dan echt zo zeker? “Ja, we weten dat wel zeker, ze maken dat aan het eind van de maand officieel bekend.”

Zelf weigeren de heren te praten met de media. “We hebben het ze willen vragen vandaag, maar ze staan niemand te woord. Ze hebben een persstop totdat ze te gast zijn bij Eva Jinek, maar wat ze daar gaan zeggen lijkt me al wel duidelijk.”

Geen oogcontact

Patty Brard vindt dat Nick & Simon zich vrijdag ook al heel vreemd gedroegen in de SBS 6-show I Want Your Song. “Het leek net alsof zij geen oogcontact met elkaar hadden en alsof Nick alles besloot. Hij besloot ook welk liedje het werd. Ik vond het ook een heel gek liedje uit de keuze die ze hadden en ik was niet de enige, want heel Twitter ging erop los.”

Is het RTL Boulevard trouwens wél gelukt om het duo iets te vragen tijdens hun optreden in Almere? “Ze wilden helemaal niks zeggen”, aldus Frank Dane.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen