Luuk Ikink weer terug in Nederland: ‘Nog even niet in RTL Boulevard’

RTL Boulevard-grootheid Luuk Ikink is na een ontspannen vakantie in Spanje weer teruggekeerd op Nederlands grondgebied. Hij wacht echter nog even met zijn comeback in RTL Boulevard.

Luuk Ikink © RTL

Luuk Ikink is als een van de weinige tv-sterren vrijwel het hele jaar rond op televisie. Buiten de zomervakantie om staat de presentator nagenoeg elke werkdag achter de desk van RTL Boulevard om allerlei showbizznieuwtjes, modetrends en hele lange misdaaditems met Clarice Stenger aan elkaar te praten.

Genietos

Het is dan ook even wennen voor de Boulevard-kijker dat Luuk nu al bijna een maand afwezig is. Hij was voor het laatst te zien in de uitzending waarin Marieke Elsinga haar afscheid aankondigde, medio juli.

De afgelopen weken deelden Luuk en zijn vriendin Simone Wijnands diverse foto’s vanuit het Spaanse Valencia. Heel even leek het erop dat ze nooit meer zouden terugkeren. ‘#nooitmeernaarhuis’, liet zij namelijk weten. En: “#genietos.”

Kakkerlak

Luuk en Simone hebben het heel leuk gehad. Een kakkerlak dreigde even roet in het eten te gooien, maar op behendige wijze wist Luuk een hysterische vrouw te voorkomen. “Pas na het eten op dat gezellige terrasje vertelde ik tegen Simone dat deze vriendelijke vriend al die tijd op het muurtje tegenover ons zat.. 😁 🪳”, zegt hij bij een foto van het beest.

Nu zijn de twee weer terug in Nederland. “Wij zijn alweer thuis, maar nog lekker aan het nagenieten van onze hele fijne vakantie!”

RTL Boulevard moet nog even wachten. “Nog heel even vakantie, 22 augustus ben ik er weer!”

Vakantiefoto’s

De vakantiefoto’s van Luuk, met op de vijfde foto zijn blote voeten:

Eng beest

De foto van de kakkerlak:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Luuk Ikink af en toe wel wat pittiger uit de hoek mag komen bij RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen