Johan Derksen vindt Ted uit tv-hit B&B Vol Liefde een ‘klerewijf’

Johan Derksen (73) haalt keihard uit naar de kordate single lady Ted (67) uit de kijkcijferhit B&B Vol Liefde. De voetbalanalist vindt deze op Madeira woonachtige dame een ‘klerewijf’.

Ted en Johan Derksen © RTL, SBS

Het datingavontuur van de seniore kandidate Ted houdt de gemoederen flink bezig bij de kijkers van B&B Vol Liefde. Er dingen op dit moment twee heren naar haar hand: Tjerk en Ben. Deze mannen liggen elkaar totáál niet, want volgens Tjerk behoren hij en Ted tot de groep ‘ons soort mensen’, terwijl Ben in een lagere sociale klasse zou zitten.

Bejaarde kleuters

De zus van Ted heeft de heren in de aflevering van eergisteren flink aangepakt tijdens een autoritje. “Vijf 65-plussers die gezien de hete aardappel in de keel zich verbeelden dat ze tot de upper class behoren, samengepropt in een klein autootje – gênanter kon al niet”, schrijft Angela de Jong in haar beruchte AD-column.

Nou, toch wel. “De twee zussen begonnen ook nog luidkeels het gebrek aan initiatief bij de heren te bespreken alsof die er niet bij waren. Echt, ik ken kleuters die zich volwassener gedragen.”

Johan haalt uit

Daar is Stéphanie Hoogenberk, columnist van de LINDA., het mee eens. Zij vindt dat de heren wel héél erg werden aangepakt. “Met z’n tweeën gaan ze hem aanvallen. Voor deze vrouwen moet je echt heel, heel sterk in je schoenen staan”, zegt ze in haar podcast De Shitshow.

Johan Derksen laat nu ook van zich horen. Hij walgt van Ted, zegt hij in Vandaag Inside. “Die ene die op dat eiland zit, dat is een pleuriswijf! Op Madeira, ja.”

‘Het is gênant’

Het is volgens Johan onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zich aanmelden voor B&B Vol Liefde. “Als ik ’s avonds thuiskom dan kijk ik even op 1, dan zap ik even en dan komt dat ook langs. Ik vind het gênant. De vervelende menselijke trekjes komen bovendrijven, zoals jaloezie, elkaar afkatten, elkaar dingen misgunnen…”

“Ik vraag me altijd af: wat moet je radeloos zijn als je je opgeeft voor zo’n programma, want het is zo vernederend om voor een wildvreemde man door je knieën te gaan, die man te pleasen en in zijn reet te kruipen. Al zou ik nooit een tepel meer van dichtbij zien, dan zou ik het nog niet doen.”

Fragment

De mannen van VI lachen om B&B Vol Liefde:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ted uit B&B Vol Liefde: powervrouw of klerewijf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen