Jim Bakkum plaatst vakantiefoto’s, boos over reacties: ‘Doe dit niet!’

Jim Bakkum is behoorlijk over de zeik na het plaatsen van een hele serie vakantiefoto’s. Sommige volgers herkennen zijn locatie en plaatsen dat onder de foto’s. “Doe dit niet!”

Jim Bakkum © Dutch Filmworks, Instagram

BN’ers moeten de hele dag door aan de hele wereld laten zien wat ze precies allemaal aan het doen zijn. Ook Jim Bakkum, die volgens zijn vrouw Bettina Holwerda de ‘saaiste ster‘ van Nederland is, doet daaraan mee. Hij is momenteel samen met zijn gezinnetje vakantie aan het vieren in Frankrijk en plaatst daar allerlei foto’s van.

‘Doe dit niet!’

Jim wil dus uitgebreid etaleren waar hij precies vakantie aan het vieren is, maar wil niet dat mensen hem naar de locatie vragen. Of erger nog: die locatie verklappen. Hij heeft alle reacties van mensen die zijn bestemming herkenden subiet verwijderd.

De zanger passief agressief: “Lieve mensen, als wij op vakantie zelf de locatie niet bij onze foto’s zetten, doen jullie dat dan ook niet in de reacties? Thanksss! ❤️”

35 jaar

Het is een bijzondere vakantie voor Jim, want hij is gisteren alweer 35 jaar geworden. “Vijfendertig. Ik schrijf het nog even voluit. Vroeger was dat namelijk oud. En echt vol-vol-volwassen. En nu ben ik het zelf en weet ik maar al te goed dat deze leeftijd helemaal niet ‘oud’ is.”

Zal Bettina dat ook nog weten? Voor haar is dat alweer even geleden. De jaren beginnen te tellen voor het tweetal. “Soms weet ik niet zo goed wat ik van dat ouder worden vind. Soms heb ik het gevoel alsof wij volwassenen allemaal als het kind dat we ooit waren ‘volwassentje’ aan het spelen zijn. (…) En ja, dat benauwt soms een beetje, toch?”

Felicitaties

Tout bekend Nederland staat weer vooraan om Jim te feliciteren. Daar was die post met al die vakantiefoto’s natuurlijk ook voor bedoeld. “Puppy! Hier volgende maand 50”, zegt Richard Groenendijk.

Jan Versteegh: “Gefeliciteerd amigo!”

Leco van Zadelhoff: “Gefeliciteerd leuke man! X”

En Patty Brard: “Hou op! Jij komt net kijken! Van harte allerliefste schat! ❤️”

Instagram

Jim en zijn vakantiefoto’s (locatie geheim):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Jim Bakkum zo graag geheim wil houden waar hij vakantie viert, kan hij dan niet beter gewoon geen foto's plaatsen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen