‘Jamai Loman geen ideale keuze voor presentatie Lego Masters’

Jamai Loman volgt Ruben Nicolai op als presentator van het programma Lego Masters, maar dat is volgens televisieprofessor Tina Nijkamp niet heel handig. “Het is geen ideale situatie.”

Ruben Nicolai en Jamai Loman © RTL

Lego Masters krijgt na twee seizoenen een nieuwe presentator: Jamai Loman volgt zijn collega Ruben Nicolai op. “Het is het derde seizoen, dus ik neem eigenlijk Ruben Nicolai over. Ik vind het een hele eer dat ik het format mag presenteren. Ruben is een heel fijne collega van me”, zei de presentator afgelopen weekend tegen RTL Boulevard.

Jamai volgt Ruben op

Jamai stelt dat hij Rubens zegen heeft. “Ik vind het lief van Ruben dat hij heeft gezegd: ‘Als iemand het dan gaat doen, dan vind ik het fijn dat Jamai het gaat doen.’”

Tv-kenner Rob Goossens meent dat Ruben het te druk heeft. “Hij heeft natuurlijk de nodige programma’s: The Masked Singer, Ik Weet Er Alles Van, z’n dominosteentjes. Maar De Lama’s komen ook als TAFKAL terug en dat gaat ook tijd kosten. Ik vind het verstandig dat hij zegt: ‘Misschien dan één ding minder.’”

Geen ideale situatie

Televisieprofessor Tina Nijkamp vraagt zich af of RTL 4 hier wel goed aan doet. “Benieuwd waarom RTL 4 hiervoor gekozen heeft. Het betekent namelijk dat Jamai dit najaar zowel de hele vrijdagavond (Holland’s Got Talent, samen met Buddy Vedder) als de zaterdagavond (Lego Masters) bij RTL 4 vult”, schrijft ze op Instagram.

Dat is niet zo handig, vindt Tina. “Jamai presenteert dus al het gezinsentertainment van het weekend. Dat lijkt me qua afwisseling in schema en mix van presentatoren niet helemaal een ideale situatie.”

Nieuw podium

Rob stelt dat Jamai inhoudelijk in elk geval een prima keuze is. “Het lijkt mij ehh… Ik denk niet dat er heel veel criteria zijn om dit te kunnen doen.”

“Ik vind het leuk voor Jamai die langzaam aan toch best wel een mooie presentatiecarrière aan het opbouwen is. Dit is weer een nieuw podium voor hem en ik vind het hartstikke leuk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen