Art Rooijakkers definitief weg bij B&B Vol Liefde? ‘Je mist hem niet’

Een flinke domper voor Art Rooijakkers: hij wordt niet gemist als presentator van B&B Vol Liefde. Keert hij volgend seizoen, als zijn stemproblemen voorbij zijn, nog wel terug bij de liefdesshow?

Art Rooijakkers © RTL

Eigenlijk zou Art Rooijakkers ook het huidige tweede seizoen van B&B Vol Liefde presenteren, maar vanwege ernstige stemproblemen moest hij al na een paar opnamedagen afhaken. De liefdesshow is dit jaar daarom presentatieloos; er is alleen een voice-over en een verslaggever die de deelnemers buiten beeld ondervraagt.

Art niet gemist

Art wordt niet bepaald gemist bij B&B Vol Liefde. Een presentator die óók nog een stukje aandacht wil van de kijker blijkt eigenlijk helemaal niet nodig. “Het pijnlijke is eigenlijk dat je Art Rooijakers, althans ik, helemaal niet mis, terwijl hij in het eerste seizoen het programma echt heeft neergezet”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws.

Toen ging Art nog al die bed and breakfasts af om gesprekjes te houden met de eigenaren. “Hij is dit seizoen maar heel even te zien geweest, twee keer. Hij heeft wel een beginnetje gemaakt, maar uiteindelijk kon hij het dus niet afmaken.”

Keert hij terug?

Bart vraagt zich ten zeerste af of Art nog wel nodig is bij B&B Vol Liefde. “De vraag is wel of hij dadelijk in het derde seizoen nog wel terugkeert. RTL heeft nu gezien dat het ook heel prima zonder hem kan.”

Wat wil Art zelf? “Ik weet het niet. Misschien heeft hij zelf ook wel iets van: ik ga wat anders doen in de zomer. Maar het was wel een van de grote successen die hij had bij RTL. Ik kan me voorstellen dat hij het graag weer wil gaan doen.”

Goede kant op

Hoe gaat het eigenlijk met Art? Hij herstelt nog steeds van de operatie aan de poliep op zijn stembanden. “Ik mag inmiddels een klein beetje praten. Heel langzaam lijkt het de goede kant op te gaan”, zei hij twee weken geleden.

B&B Vol Liefde wist gisteren 778 duizend kijkers (21 procent marktaandeel) te boeien en daarmee pakte RTL 4 zilver op prime time.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen