Winston Gerschtanowitz baalt: ‘Dit is ontzettend kinderachtig’

Winston Gerschtanowitz stond vlak voor de coronacrisis op het punt om Villa Felderhof nieuw leven in te blazen, maar hij werd gedwarsboomd door KRO-NCRV. “Het was ontzettend kinderachtig.”

Winston Gerschtanowitz en Rik Felderhof © RTL

Al jaren probeert Winston Gerschtanowitz om de nieuwe Rik Felderhof te worden, maar dat is vooralsnog niet gelukt. Zijn poging om een eigen versie van het beroemde interviewprogramma Villa Felderhof te maken strandde vlak voor de coronacrisis. En toen kwam Beau van Erven Dorens ineens met zo’n soort programma: Lago di Beau.

‘Heel kinderachtig!’

Rik vertelt dat KRO-NCRV, de omroep die vroeger Villa Felderhof uitzond, flink dwars lag. “We waren al heel ver, maar toen kwam corona… We zouden beginnen met een terugblik op het programma, waarin Winston mij zou interviewen. Maar de NCRV weigerde beelden vrij te geven, ontzettend kinderachtig”, vertelt hij aan Superguide.

Waarom weigerde de NCRV dat? “Ze wilden niet een programma van de publieke omroep door de commerciëlen laten uitzenden. Toen ging alles in lockdown en ging ons plan niet meer door. Dat kan alsnog, Winston wil het graag, maar dan moet hij misschien overstappen naar de publieke omroep.”

Prettige uitstraling

Als het aan Rik ligt, blaast Winston zijn programma alsnog nieuw leven in, ondanks dat de show van Beau er al is. “Ik zie in Winston mijn opvolger als presentator van Villa Felderhof. Daar hebben we al gesprekken over gevoerd.”

Hij besluit: “Winston is beschaafd, heeft een prettige uitstraling en is oprecht geïnteresseerd in mensen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Villa Felderhof terug met Winston Gerschtanowitz als presentator. Doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen