Tino Martin lijkt wéér dronken tijdens optreden: ‘Hij heeft schijt!’

Het lijkt erop dat Tino Martin wéér in beschonken toestand het podium heeft betreden. Er zijn beelden uitgelekt van een optreden waarbij hij zingt als een dronken tor. “Hij heeft gewoon schijt!”

Tino Martin © NOS, Instagram

Tino Martin zorgde vorig jaar voor een enorme rel met zijn belabberde optreden op Bevrijdingsdag. Hij werd door RTL Boulevard niet alleen neergezet als een alcoholist, maar ook als een cokesnuiver. Na druk van buitenaf moest tv-kenner Rob Goossens die insinuaties live op televisie inslikken, maar bij De Telegraaf ging hij door met de verdachtmakingen.

12.000 euro

Nu is Tino wéér het onderwerp van gesprek door een nogal bizar optreden waarbij hij wederom compleet dronken lijkt. De beelden kunt u vinden bij Juice Channel, maar ook op Dumpert. “Tino Martin had dit weekend een optreden maar heeft daarvoor de hele middag aan de zuip gezeten, tja dan krijg je dit”, schrijft het juicekanaal.

Het optreden zou hebben plaatsgevonden tijdens een besloten 25-jarig huwelijksfeest in Winterswijk. “12.000 euro hebben ze betaald voor hem helaas 😂”, zegt een spion. “Ik heb nog meer beelden gezien het was echt een drama.”

Geen stappen

Er worden volgens de bron geen stappen ondernomen. “Nee, daar heb ik niks over gehoord. OG3NE, Brace en Lange Frans hebben daarvoor ook opgetreden. Dus het was niet zo dat de hele avond verpest was. Maar ja, voor zoveel geld kun je het niet maken om zo op te treden natuurlijk.”

Juice Channel: “12.000 euro betaald krijgen en dan zo’n optreden geven. Dan heb je echt next level schijt!”

Stories

De stories van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u die 12.000 euro terugeisen van Tino Martin?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen