Raven van Dorst bevestigt conflict met Douwe Bob: ‘Bijna ruzie’

Raven van Dorst heeft tijdens de opnames van Boerderij van Dorst inderdaad een conflict gehad met Douwe Bob, heeft die bevestigd aan Hanneke Groenteman. “Het werd echt bijna ruzie.”

Hanneke Groenteman, Douwe Bob en Raven van Dorst © NPO

Douwe Bob was vorige maand samen met Katja Schuurman te gast in een aflevering van Boerderij van Dorst, het programma van Raven van Dorst. Het is voor Raven een goed gebruik om de BN’ers die langskomen in diens programma te volgen op Instagram, maar bij Douwe heeft die dat nadrukkelijk niet gedaan.

Heftig gerucht

Al snel lekte via de juicekanalen uit dat Douwe en Raven onenigheid met elkaar hebben gehad. “Bronnen melden ons dat Douwe zich in de avond zwaar agressief heeft gedragen tegenover de crewleden en hele rotte opmerkingen heeft gemaakt tegen Raven. Hierdoor wilde Raven eigenlijk niet meer verder filmen”, meldde Juice Channel.

Een behoorlijk heftig gerucht. Gijs Groenteman en Teun van de Keuken bespreken het in hun podcast Teun & Gijs Vertellen Alles met Hanneke Groenteman. Zij is namelijk ook te gast geweest in het programma, ná de opnames met Douwe.

Ruzie met Douwe

Teun vindt het onvriendelijk van Douwe. “Douwe Bob is heel onaardig geweest tegen Raven, dat bijna de opnames waren bijna gestopt.”

Hanneke daarop verbaasd: “Hoe weet je dat? Zat dat in de uitzending? Ik hoorde het ook hoor. Ik hoorde het daar op de boerderij dat het wel heel spannend was geweest die avond. Spannend in de zin van bijna ruzie.”

Een pikante onthulling van Hanneke. Raven heeft zich tot nu toe namelijk niet publiekelijk uitgelaten over diens conflict met Douwe.

Agressief

Gijs stelt dat Douwe een behoorlijk explosieve knul is. “Douwe Bob heeft, en dat weet ik ook gewoon vanuit eigen ervaring, een, laat ik niet zeggen agressiviteitsprobleem, maar een explosiviteitsprobleem. Die jongen kan echt op heel wonderlijke momenten op een heel angstaanjagende manier exploderen.”

Douwe schijnt ’s nachts ook nog eens met Katja de badkamer in te zijn gedoken. Hanneke: “En Katja heeft natuurlijk toch ADHD. Een heel opgewonden schaterend standje.”

Gijs: “Ja, het is een explosieve combinatie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen