Nieuwe lover Katja Schuurman heeft geen moeite met media

Niek Schrijvershof, de nieuwe geliefde van Katja Schuurman, heeft absoluut geen moeite met media-aandacht. Hij heeft zelfs al helemaal de Story te woord gestaan. “Ik vind het wel prima.”

Katja Schuurman © Instagram

De 30-jarige vriend van Katja Schuurman, zelf is ze 47, vindt al die aandacht wel interessant. “We zijn heel gelukkig samen. We moeten natuurlijk nog veel ontdekken aan elkaar, maar dat is alleen maar leuk. Wat ik van alle aandacht vind? Eigenlijk wel prima. Zij mag lekker op de voorgrond, ik ben meer iemand voor de achtergrond”, zegt hij in Story.

Ecologische vriend

Gaat Niek nu ook een BN’er worden, net als de vorige vriend van Katja? Heel mediageniek is zijn werk in elk geval niet. Hij woont op Ibiza en zit in ‘ecologisch management’. “Dat doe ik Spanje, maar we breiden nu uit. We zijn ook projecten in Nederland aan het opzetten. Dat varieert van landbouw tot biogas, compost en afval- en drinkwater.”

Maar wat doet hij nou precies? “We richten ons op het vervangen van chemicaliën om het zo maar te zeggen.”

Gewoon werken

Katja hoeft er niet op te rekenen dat Niek gezellig bij haar intrekt. “Ik moet wel gewoon werken, daarvoor reis ik door heel Spanje. Ik vlieg dus op en neer. Ik vind het heerlijk hier in Nederland hoor, in Spanje is het nu veel te heet.”

Hoe vindt Niek dat hij nu de bonuspapa is van Katja’s dochters? Hij besluit in de Story: “Coco heb ik al ontmoet, wat een schatje! Of ik zelf ook kinderen heb? Dat laat ik even in het midden.”

Instagram

Katja en haar nieuwe vriend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in het liefdesleven van Katja Schuurman?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen