Martien Meiland steunt Danny de Munk: ‘Allemaal vooroordelen!’

Martien Meiland vindt het ongelooflijk vervelend wat Danny de Munk allemaal voor zijn kiezen krijgt. “Nou, ik ben blij dat Danny met zijn vrouw en zijn gezin helemaal lekker op vakantie is.”

Martien Meiland en Danny de Munk © William Rutten

Danny de Munk ligt zwaar onder vuur sinds juicekoningin Yvonne Coldeweijer een serie pittige verhalen over hem naar buiten bracht. Inmiddels ligt er een aangifte van verkrachting tegen hem, maar de volkszanger ontkent alle aantijgingen. Hij is huilend op televisie verschenen, maar is verder niet van plan om zijn werk neer te leggen.

Vooroordelen

Het is ongelooflijk vervelend voor die man, vindt Martien Meiland. “Hij lag ook weer zó onder vuur en dan denk ik: mensen, mensen, mensen”, zegt hij in zijn podcast Wat Goéééd.

Martien ziet in Danny een eerlijke jongen. “Die is beticht van verkrachting en toen heeft ie daarna ook gewoon eerlijk gezegd: ‘Ik ben inderdaad in het verleden met die persoon vreemdgegaan.’ Dan denk ik: wat een vooroordelen allemaal! Laten we eerst eens afwachten hoe dat gegaan is.”

Vakantie

Danny is na het emotionele interview met RTL Boulevard vertrokken naar Sitges. “Nou, ik ben blij dat Danny met zijn vrouw en zijn gezin helemaal lekker op vakantie is.”

Erica Meiland: “Ja, ze hebben gelijk. Ze moeten het samen uitpraten en samen tot een oplossing komen.”

Martien: “Ja, een lekker wijntje drinken en goed praten met elkaar. Dan kom je er altijd uit.”

Erica: “Ik hoop het voor ze.”

Blije foto’s

Het lijkt erop dat Danny op zijn vakantieadres langzaamaan weer een beetje bijkomt. Na een aantal vrolijke foto’s met zijn vrouw, heeft hij nu ook een vrolijke foto van zichzelf geplaatst op de socials:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u sympathie voor Danny de Munk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen