‘Linda de Mol helemaal klaar met babbelziek Blaricum en Laren’

Het leven lachte Linda de Mol jarenlang toe, maar inmiddels is ze een soort schandaal-BN’er geworden. En dat maakt het toch lastiger om over straat te lopen. “Ze wil weg uit haar kasteel!”

Linda de Mol © RTL

Linda de Mol woont in een peperduur kasteel in de miljonairsenclave Crailo, dat op steenworp afstand ligt van Blaricum en Laren. Daar wonen dan weer haar neef Johnny en broer John de Mol. Af en toe wordt Linda gespot in deze Gooise dorpjes, de ene keer als ze Oekraïense vluchtelingen in huis neemt, de andere keer als ze bij de viskraam vandaan komt.

Babbelziek

Maar hoe is het leven in Het Gooi als je onder vuur ligt vanwege het verzwijgen van ernstig wangedrag? Niet best, zegt een insider tegen weekblad Story. “In Het Gooi is Linda allesbehalve anoniem. Wanneer ze in het babbelzieke Blaricum of Laren winkelt, lijkt ze het gevoel te hebben dat mensen haar aanstaren of medelijden hebben.”

Daar heeft Linda absoluut geen zin in. “Dat is wellicht ook de reden waarom ze hier al tijden niet meer gezien is.”

Oud Crailo

Linda woont al meer dan twintig jaar op het enorme landgoed Oud Crailo. Haar ex-geliefde Jeroen Rietbergen vertelde in 2018 nog dat ze daar voor altijd zouden blijven wonen. “Dit is echt onze plek geworden. Hier willen we samen oud worden.”

Nu ze uit elkaar zijn overweegt Linda om de verhuisdozen in te pakken, zegt de Story-insider. “Linda is hier nog maar weinig te vinden. Na de breuk met Jeroen woont ze hier alleen, en nu vindt ze het huis te groot en te leeg.”

Naar Amsterdam

Waar Linda dan heen wil? “Het zou niemand verbazen als Linda naar Amsterdam verhuist. De afgelopen tijd is ze daar veel geweest”, schrijft de Story.

Niet alleen vanwege de opnames van haar nieuwe serie en het feit dat haar kinderen én vriendinnen er wonen, maar ook vanwege de anonimiteit die je geniet in Amsterdam. “De hoofdstad is voor haar tegenwoordig de plek is waar ze anoniemer over straat kan, in de massa kan opgaan en waar mensen niet achter haar rug roddelen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u inmiddels een beetje Linda de Mol-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen