John de Bever vindt Barbara Barend ontzettend hysterisch mens

John de Bever vindt dat Barbara Barend een ontzettend hysterische vrouw is die geen enkele vorm van tegenspraak duldt. “Het is niet zo dat wat zij vertelt allemaal heilig is, hè.”

Barbara Barend en John de Bever © NPO, RTL

Barbara Barend zat eind mei in de talkshow HLF8 om te praten over een podcast die een brug moet slaan tussen de LHBTIQA+-gemeenschap en de ‘gewone’ hetero cismannen en -vrouwen. Plotseling riep John de Bever vanuit het publiek dat hij ‘al die letters’ maar een ‘poppenkast’ vindt, tot grote woede van Barbara. Ze stormde boos de studio uit.

Poppenkast

Het is evident dat John het hele item ‘verkracht‘ heeft, riep Barbara naderhand nog op de radio. Wat een onzin, reageert John nu. “Ik had het item ‘verkracht’, maar ik weet niet waarom. Ik zei gewoon mijn mening”, aldus de volkszanger in het programma The Friday Move.

John staat nog steeds achter die mening. “Het was een podcast van ehhh, ik kan het niet uitspreken die woorden (LHBTIQA+, red.)… En ik zei: ‘Ik vind het een poppenkast in plaats van een podcast.’ Daar was ze blijkbaar kwaad over.”

‘Beetje moe van’

Het verandert de mening van John niet. “Ik vind dat iedereen zijn leven moet leiden zoals hij dat wil en als je bij elk lettertje moet zeggen wat je bent… Als je A bent, dan ben je aseksueel, bij B weet ik niet… Als iemand z’n eigen om wil laten bouwen, dan moeten ze het zelf weten, maar dat hoeft toch niet heel Nederland te weten?”

Medegast Jack van Gelder: “Ik word er ook een beetje moe van.”

Beetje hysterisch

John geërgerd: “Ze willen allemaal geaccepteerd worden, maar ze stoppen zichzelf in een hokje. We hebben ook de Roze Supporters, wat een onzin! Leef gewoon je leven en als iemand jou niet leuk vindt, dan zoek je mensen op die er geen moeite mee hebben.”

“Ik wilde daar mijn mening over geven, maar als je Barbara tegenspreekt, dan is ze een beetje hysterisch. Daar kan ik ook niets aan doen. Het is niet zo dat wat zij vertelt allemaal heilig is, hè.”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen