Jaimie Vaes betrapt: ‘Ze staat op de foto met een snuifbuis!’

Jaimie Vaes, de mishandelde ex-geliefde van Lil Kleine, is betrapt door de juicekanalen. Die hebben een snuifbuis gespot op een van de laatste foto’s die ze in haar Instagram-stories heeft geplaatst.

Jaimie Vaes © Instagram

De geruchten dat Jaimie Vaes behoorlijk aan de snuif zit gaan al geruime tijd. Het is controversieel, omdat ze momenteel alleen verantwoordelijk is voor de opvoeding van het kindje dat ze met Jorik Scholten (Lil Kleine) heeft. Bovendien is een van haar besties, Koen Kardashian, na een lang proces afgekickt van cocaïnegebruik. Althans, dat is de bedoeling.

Drugsprobleem

Koen kreeg vorig jaar al het advies om zich niet te laten omringen door ‘snuifdozen‘ als Jaimie en Estelle Cruijff. Immers, zelfs het hóndje van Jaimie en Jorik zou al zijn overleden aan een overdosis. Volgens de juicekanalen bestaat er bovendien een filmpje waarop Jaimie snuift in het bijzijn van haar kindje en zou ze daarmee gechanteerd zijn.

Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, sprak afgelopen maart nog over een ‘drugsprobleem’. Hij heeft van bronnen rondom Jorik gehoord ‘dat Jaimie degene is met een drugsprobleem’. “Dat zij echt trillend zit te wachten op de koerier die even haar medicatie komt toedienen. Dat zij wel echt een drugsprobleem heeft en niet hij.”

Snuifbuis

Nu plaatst Jaimie dus een foto in haar Instagram-stories, waarop ze voorafgaand aan een feestje poseert met een vriend en twee vriendinnen. Volgens de juicekanalen is het evident dat er een snuifbuisje op tafel ligt, terwijl de man in het gezelschap een witte substantie op zijn vingers heeft.

Het juicekanaal Juice Channel: “Wat ligt daar nou? 👀 Dit lijkt ons duidelijk. 😅”

En Reality FBI: “Jaimie en Rose vermaken zich vanavond goed. Is dat en snuifbuisje? 👀 Lijkt er wel op. Witte kerst komt vroeg dit jaar.”

Stofzuiger

Het lijkt te gaan om een snuifbuisje in de vorm van een stofzuiger. Die is in meerdere webshops te koop. “Warning: deze snuifstofzuiger is niet geschikt voor de kleine spelers onder ons”, staat erbij. “Met deze unieke snuifbuis intimideer je de kleine spelers in je vriendengroep.”

Gelukkig is het wel een duurzaam exemplaar. “Deze snuifstofzuiger is gemaakt van metaal waardoor die jaren meegaat.”

Je kunt er dus jarenlang van genieten. Als je niet uitschiet tenminste.

Kortingscode

De webshops die deze snuifbuisjes verkopen spelen met de kortingscode ‘Jaimie15’ razendsnel in op de ‘snuiffoto’:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat dit soort dubieuze partyfoto's van Jaimie Vaes bijdragen aan twijfels over haar moederschap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen