Eva Jinek pakt vier ton overwaarde: ‘Jaloers, Bram Moszkowicz?’

Eva Jinek heeft besloten om haar oude appartement in Amsterdam niet te gaan verhuren, maar te verkopen. Daarmee pakt ze minstens vier ton winst. “Ben je jaloers, Bram Moszkowicz?”

Bram Moszkowicz en Eva Jinek © Shownieuws

De vastgoedklapper van Eva Jinek is deze week groot nieuws in het roddelblad Weekend. ‘Eva Jinek verkoopt huis binnen een dag’, luidt de kop. ‘Talkshowster mag VIER TON WINST bijschrijven.’ Het is natuurlijk een mooie bonus bovenop haar salaris bij RTL, waar ze naar verluidt 1,2 miljoen euro per jaar pakt.

Miljoen euro

Eva heeft vlak na het tekenen van haar miljoenencontract bij RTL een peperdure villa gekocht in Abcoude en de verhuizing is inmiddels achter de rug. Hoewel ze vanwege verbouwende onderburen al een tijdje niet meer in haar oude appartement in Amsterdam-Zuid woonde, heeft Eva die nu alsnog verkocht.

Eva kocht het appartement van 130 vierkante meter in 2015 voor 686.013 euro en zette hem te koop voor 1.030.000 euro. Bíjna het jaarsalaris van Eva dus. “En er wordt over het algemeen nog steeds overboden in Amsterdam, dus de kans dat er nog veel meer dan die 1 miljoen is betaald, is groot”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws.

‘Jaloers, Bram?’

Het appartement was binnen een dag weg, weet Bart. “Ze heeft in die ene dag gewoon vier ton verdiend.”

Dan tegen zijn tafelgenoot Bram Moszkowicz, de ex van Eva: “Ik zie Bram kijken aan de overkant. Die denkt: ja, die helft van die vier ton had van mij kunnen zijn.”

Bram lachend: “Die Bart…”

Hoeveel klokjes?

Bart: “Hahahaha. Ja, ik zag je rekenen: hoeveel klokjes zijn dat?”

Bram: “Nou, jij leest veel meer dan ik uit probeer te stralen.”

Tien jaar geleden, eind 2012, kwam er na twee jaar een einde aan de geruchtmakende liefdesrelatie tussen Bram en Eva. Tegenwoordig is ze gelukkig met regisseur Dexter van der Voorn, die huispapa is geworden.

Funda

Het oude appartement van Eva kunt u bekijken via Funda. Het appartement beschikt over een balkon op het westen. “Eva zat hier van ’s middags tot ’s avonds heerlijk in de zon”, weet de Weekend.

De voordeur is gelegen aan de Beethovenstraat. “Reuring is er altijd, aan één van de bekendste en luxere Amsterdamse winkelstraten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek keert eind augustus weer terug op de buis, als VI allang is teruggekeerd. Gaat het tij keren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen