Albert Verlinde denkt niet dat hij last krijgt van juicekanalen

Albert Verlinde kan zich absoluut niet voorstellen dat hij op een dag ook last krijgt van de beruchte juicekanalen. “Nee, daar maak ik me geen zorgen over hoor”, zegt de Shownieuws-deskundige.

Albert Verlinde © Shownieuws

Zeggen dat je je absoluut niet drukmaakt om juicekanalen kan wel eens heel nadelig uitpakken, zo heeft Danny de Munk bewezen. Daags nadat hij riep dat hij niet bang is voor de Yvonne Coldeweijers van deze wereld, barstte de shitstorm los. Inmiddels kan hij zich nauwelijks meer in het openbaar vertonen en ligt er een aangifte van verkrachting tegen hem.

Geen zorgen

Maakt Albert Verlinde zich er wel eens druk om dat hij misschien ook eens terechtkomt op de juicekanalen? “Ik zou niet weten waarover, haha! Dus nee, daar maak ik me geen zorgen over hoor”, zegt hij in de Weekend Zomerspecial.

Albert speelt bij Shownieuws een beetje juicekanaal-light. De sterren van het programma krijgen wel eens het verwijt dat ze te veel klieken met BN’ers, maar daar denkt Weekend anders over. Het blad legt hem voor: “Gordon, Gerard Joling, Patty Brard en jijzelf zijn namen die de showbizz tot entertainment maken door altijd eerlijk te zeggen wat jullie denken.”

Smaakmakers

Daar kan Albert zich wel in vinden. “Je hebt een paar smaakmakers en daar horen de namen die je noemt inderdaad bij. Die zorgen voor reuring. Er komen ook steeds nieuwe mensen bij en dat is leuk. De een is wat meer uitgesproken dan de ander, maar de drie die jij noemt zijn allen redelijk uitgesproken. En ik ook.”

“Wij lopen al zo veel jaren mee, we schrikken niet van elke golf waartegen we in moeten zwemmen. We stoppen dan niet opens met zwemmen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Alberts echtgenoot Onno Hoes nog wel last kan krijgen van juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen