Yvonne Coldeweijer komt Robert ten Brink tegen: ‘Helemaal in shock!’

Een pikante situatie: Yvonne Coldeweijer is gisteren niemand minder dan Robert ten Brink tegengekomen op het BN’er-feestje Amsterdam Diner. “En Caroline Tensen ook, die keek zó zuur!”

Robert ten Brink en Yvonne Coldeweijer © SBS, Instagram

Yvonne Coldeweijer kon tijdens het evenement in Amsterdam flink wat BN’ers spotten. Ze werd op een gegeven moment aangesproken door Miljuschka Witzenhausen, die afgelopen week nog een ’tiran’ werd genoemd in de besloten spionnenchat van Yvonne. Maar de bizarste ontmoeting volgde daarna, namelijk die met Robert ten Brink.

‘I want to die!’

Het was een heftige week voor Robert, want hij lag flink onder vuur op het juicekanaal van Yvonne. Ze heeft namelijk zeer veel berichten ontvangen over zijn ‘onbeschofte en arrogante‘ gedrag achter de schermen bij zijn programma’s.

Daags na die pittige onthullingen over Robert, stond Yvonne nu opeens oog in oog met hem. “Ik voel opeens een energie aan de andere kant van de tafel komen, dus ik kijk en zegt iemand tegen mij: ‘Hoi Yvonne!’ Wie denk je dat het is?! Robert ten Brink! Dus ik zei: ‘Robert, hé!’ Ik dacht: I want to die!”, vertelt ze op haar juicekanaal.

‘Het is zó heftig!’

Yvonne liep op Robert af. “Hoe vond je het om het zo mee te maken die berichten allemaal?”, vroeg ze hem.

Robert (volgens Yvonne): “Joh, het is zo heftig, ik kom hier binnen en echt íedereen spreekt me erop aan. Het is zó heftig wat jouw platform doet.”

Yvonne: “Ja, dat vind ik heel vervelend voor je, maar sorry: ik was gewoon echt helemaal in shock Robert. Het was zó negatief wat ik allemaal kreeg. Hoe denk je dat dat komt?”

Robert: “Ik wil gewoon zó graag een goed programma maken.”

Yvonne: “Ja, je bent echt heel streberig.”

Robert: “Nee, nee!”

Kribbige Robert

Yvonne dient Robert flink van repliek. “Jawel! Je wil gewoon te graag dat het goed gaat en dan word je gewoon kribbig en mensen vinden dat gewoon niet leuk als je dan gemeen doet.”

Robert: “Ja, niet iedereen kan de top bereiken en sommige mensen balen er dan van dat ze het niet hebben bereikt en dan gaan ze bij jou klagen erover.”

Yvonne: “Ja, ik weet niet of dat het is, maar op Vlieland… Je moet wel gewoon gedag zeggen tegen de mensen die daar wonen, Robert!”

Robert: “Ik woon er al twintig jaar en ik heb dit nog nooit gezien of gehoord.”

Sportief

Robert gaat er wel sportief mee om, vindt Yvonne. “Ik zei: ‘Ik vind wel dat je het sportief oppakt’, want hij zei ook: ‘Ik vind het hartstikke leuk wat je doet.’ Toen voelde ik me natuurlijk helemaal schuldig enzo. Ik dacht toen ook echt van: ik ga nooit meer naar zo’n event. Het slaat echt nergens op, want dit is echt niet wat ik moet hebben.”

“Robert was heel aardig, maar ik denk dat het toch wel een beetje klopt wat ik allemaal heb binnengekregen, maar dat hij heus niet altijd zo is. Dat geldt natuurlijk voor alles en iedereen waar ik over juice. Het zijn ook momentopnames, maar Robert is gewoon iemand die al zólang in het vak zit. Die laat zich dan helemaal meeslepen en die is dan gewoon zo.”

Caroline Tensen

Niet iedere BN’er was aardig voor Yvonne. “Weet je wie ernaast zat? Caroline Tensen! Echt, als blikken konden doden, dan lag ik nu met een betonblok aan mijn been in de Maas. Die keek zó zuur! Jongens, wat een nachtmerrie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen