Waylon verschijnt gewoon bij optreden, weigert cameraploeg SBS 6

Waylon is gisterenavond, op de dag dat bekend werd dat hij een overspelige man is, gewoon verschenen bij een optreden. Daar weigerde hij een cameraploeg van SBS 6 te woord te staan.

Waylon en Bibi Breijman © Instagram

De juicekanalen hebben Waylon gisteren ontmaskerd als een vreemdganger. Hij heeft zijn geliefde Bibi Breijman bedrogen, in elk geval toen ze hoogzwanger was en waarschijnlijk meer dan eens. Waar het door komt? De demonen in zijn hoofd, zegt de zanger zelf. Hij is gisterenavond gewoon gaan optreden.

Onderwerpverbod

Een cameraploeg van het SBS 6-programma Shownieuws zou sowieso al bij dat optreden zijn. “Waylon had vandaag opnames voor een nieuw programma voor RTL: Vuur. Dat gaat om een soort intieme concerten die artiesten geven rond een kampvuur”, legt deskundige Bart Ettekoven uit.

Al snel kreeg Shownieuws een onderwerpverbod voor zijn kiezen. “Toen werd er vanochtend al gezegd: ‘Jullie mogen geen persoonlijke vragen stellen aan Waylon.’ Toen dachten we natuurlijk al: dat is omdat de geruchten al gingen afgelopen week. Toen kwam dat statement van Waylon.”

Geen interview

Eenmaal aangekomen had Waylon geen zin meer in die cameraploeg. “We zijn ernaartoe gegaan en toen we er eenmaal waren, werd duidelijk dat Waylon überhaupt helemaal geen interviews gaf. Dat is op zich uitzonderlijk, want we kwamen daar voor een interview over dat nieuwe programma”, zegt Bart.

Hij vervolgt: “Uiteindelijk heeft hij wel opgetreden en toen sprak hij het publiek toe en daar zei hij wel het een en ander over deze actuele gebeurtenis van vandaag.”

Gekke dag

Waylon maakte tijdens het optreden een paar opmerkingen over de onthulling dat hij een vreemdganger is. “Het is een gekke dag. Ik kan niet anders zeggen”, zei hij bijvoorbeeld.

En: “Gezien de situatie… We weten allemaal… Althans, de meesten zullen ongetwijfeld iets gelezen, iets gehoord hebben vandaag. Ehm, dat is wat het is, daar heb ik mijn statement over gedaan. Dat dit liedje dan nu vandaag naar voren komt, geeft alleen maar aan dat de schop die het leven je soms moet geven is aangekomen. Laat ik het zo zeggen.”

Steun voor Bibi

Bibi wordt overladen met steun onder haar posts op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waylon geeft zijn 'demonen' de schuld van het vreemdgaan. Logisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen