Victor Vlam vindt Shownieuws véél te mild over Glennis Grace

Victor Vlam, de nieuwe deskundige van Shownieuws, vindt zijn collega’s bij het programma veel te mild over Glennis Grace. Juist daarom heeft hij aan de desk zo hard naar haar uitgehaald.

Victor Vlam en Glennis Grace © SBS 6, RTL 4

De nieuwe Shownieuws-deskundige Victor Vlam is nietsontziend. Hij houdt geen enkele BN’er de hand boven het hoofd en dat heeft al direct pittige televisie opgeleverd. Zo haalde hij twee weken geleden keihard uit naar Glennis Grace. Waarom? Omdat de andere deskundigen in het programma wel héél mild over haar zijn, vindt de Amerikakenner.

Discussie over Glennis

Victor heeft in de week voordat hij aan de slag ging bij Shownieuws uitvoerig gekeken naar alle uitzendingen van het programma. “Je leert de onderwerpen goed doorgronden op die manier”, legt hij uit in de podcast De Communicado’s.

Hij vervolgt: “Ik merkte ook al in de week voorafgaand dat er over Glennis Grace relatief mild werd geoordeeld aan de desk, in elk geval milder dan ik daarover oordeelde. Dat is dan iets waar ik direct een mentale aantekening van maak, van: daar kijk ik anders naar, dus als het daarover gaat, dan kan ik ook wel een klein beetje die discussie opzoeken.”

Meningsverschil

Discussies zijn alleen maar leuk voor de kijker, denkt Victor. “Als ik er anders over denk, dan kan het een interessant meningsverschil opleveren voor de kijker. Dat gebeurde toevallig direct die eerste uitzending, maar dat was puur toeval.”

Van het Glennis-bashen heeft hij geen spijt. “Ik had mijn eerste uitzending en ik moet je echt eerlijk zeggen: ik was superblij met hoe mijn eerste uitzending is gegaan. Ik denk echt eerlijk gezegd dat er weinig dingen zijn die beter hadden gekund.”

Wibi-ruzie

Over zijn tweede uitzending, waarin Victor sterpianist Wibi Soerjadi uitschold voor C-artiest, is hij minder tevreden. “Het ging 58 minuten goed, maar de laatste 2 minuten was er opeens iets dat niet helemaal lekker verwoord was aan mijn kant. We hadden een filmpje van Wibi Soerjadi en ik zei na afloop: ‘Hij is een C-artiest.’”

Victor heeft Wibi inmiddels zijn excuses aangeboden, maar de pianist is niet overtuigd. Hij twitterde gisteren nog: “Zoals ik al eerder zei: Wat een aanwinst voor SBS Shownieuws, deze Victor.. 🙈👏🏽👏🏽🎓🏅Hij moet nog veel leren. Ik wens hem inzicht en wijsheid.🦉🤓✨”

Ook in late editie

Bij Shownieuws vinden ze de pittige meningen van Victor vooralsnog wel interessant. Hij wordt deze week voor het eerst ook ingezet voor de beter bekeken late editie, namelijk op woensdagavond.

De boze Wibi:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Glennis Grace moet worden gestraft voor haar wangedrag in de Jumbo?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen