Tooske Ragas ontmoet Jennifer Lopez: ‘Onaardige, nare vrouw!’

Tooske Ragas heeft zeer negatieve gevoelens bij wereldster Jennifer Lopez. Ze heeft haar eens ontmoet en kreeg toen een ongelooflijk slechte indruk van haar. “Ze is een onaardige en nare vrouw.”

Jennifer Lopez en Tooske Ragas © Netflix, SBS

Jennifer Lopez heeft momenteel een nieuwe documentaire lopen op Netflix en die werd gisterenavond besproken aan de desk van Shownieuws. “Ik vind het een eyeopener. Ik heb ook gekeken en je kijkt het in één keer uit”, merkte deskundige en Anouk-basher Sandra Schuurhof op.

Dikke billen

Het is volgens Sandra vreselijk wat Jennifer allemaal heeft meegemaakt. “Ik was ook echt verbouwereerd dat zij zó is gediscrimineerd. Ze is door de grote talkshowhosts weggezet als die latina met die dikke billen. Ik vond het echt shocking.”

Collega Iris van Lunenburg: “Precies wat jij zegt. Je ziet haar ook huilen. Het zit zo diep. Als je al die decennia wordt weggezet als een latina of een buitenlander.”

Albert Verlinde: “Ja, van: schudden met die billen en dat is het dan.”

Tooske haalt uit

Jennifer doet in elk geval ook niet haar best om geliefd te zijn, merkt presentatrice Tooske Ragas vervolgens op. “Ik heb haar ooit één keer geïnterviewd en ik vond het een verschríkkelijke vrouw. Ja, nee, we hebben daar geen tijd voor, maar ik vond haar echt uit de hoogte, naar. Ik vond haar vreselijk, ik vond haar vreselijk.”

Albert: “Nu krijg je een heel moeilijke discussie. Moet een vrouw dan aardig zijn per se?”

Tooske: “Nee hoor, helemaal niet, maar ik hoef haar ook niet leuk te vinden toch?”

Trailer

De trailer van de Jennifer Lopez-docu op Netflix:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Met wie zou u liever een beschuitje eten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen