Sandra Schuurhof vindt RoddelPraat niveauloos: ‘Dit is gewoon pesten!’

Sandra Schuurhof vindt dat het programma RoddelPraat totaal geen niveau heeft. Ze ergert zich er met name aan dat Famke Louise continu wordt gebasht door presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos.

Sandra Schuurhof en Anouk Smulders © Shownieuws, RoddelPraat

Het RoddelPraat-duo Dennis Schouten en Jan Roos ligt al geruime tijd in de clinch met Famke Louise en dat houdt maar niet op. “Ze hebben nu weer een brief gekregen van de advocaat van Famke Louise, waarin wordt geëist dat ze iedere keer dat ze haar een ‘achterlijk wijf’ noemen…”, begint Weekend-baas Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Achterlijk wijf

Presentatrice Dyantha Brooks breekt in: “Wat een beetje hun standaard taalgebruik is, maar vooral voor Famke Louise. Ze noemen haar gewoon standaard zo.”

Bart: “Ja, en zij wil dat ze 10.000 euro betalen voor iedere keer dat ze dat doen. Nou, toen hebben zij een soort actie opgericht en vanaf nu is er in hun webshop een T-shirt te koop met een gepixelde beeltenis van Famke Louise met daaronder de tekst: ‘Achterlijk wijf.’ Is het chic, is het niet chic…”

Sandra walgt ervan

Sandra Schuurhof resoluut: “Ja, natuurlijk is het niet chic.”

Collega Anouk Smulders: “Het gaat op een gegeven moment… Dat ze onenigheid hebben tot daaraantoe, maar om zo’n shirt uit te brengen… We hebben hele dagen en stichtingen die gewijd worden aan pesten. Ik vind dit gewoon echt pesten.”

Sandra: “Dit is echt pesten, ja. Echt pesten. Op welk niveau ben je dan? Het is kinderachtiger dan kinderachtig en ik hoop dat ze gewoon flink moeten dokken.”

Geen zaak

Wat vindt team-Famke eigenlijk van dat T-shirt? Bart: “Ze laten weten dat dit wel degelijk inbreuk is op het portretrecht. Ze gaan geen extra zaak aanspannen tegen dit T-shirt, want ze zeggen: ‘Dan krijgen ze alleen nog maar meer aandacht.’”

Fotograaf William Rutten lachend tegen de boze dames aan de desk: “Volgende week staan jullie op een T-shirt, denk ik!”

Sandra: “Ja, waarschijnlijk wel. Hahaha.”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen