Robert ten Brink zorgt voor enorme verbazing: ‘Wát een nare man!’

Robert ten Brink heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zich achter de schermen nogal fanatiek gedraagt, maar hoe ver hij daar precies in gaat zorgt voor verbijstering bij Yvonne Coldeweijer.

Robert ten Brink © RTL

Yvonne Coldeweijer berichtte gisteren over het vermeende ‘monsterlijke gedrag‘ van Matthijs van Nieuwkerk en in de slipstream daarvan ontvangt ze ook veel verhalen over het gedrag van Paul de Leeuw en Robert ten Brink. Het verbaast Yvonne met name dat de All You Need Is Love-ster zich kennelijk zo misdraagt achter de schermen.

‘Helemaal in shock’

Het is ongelooflijk wat er loskomt, aldus Yvonne. “Nou ben ik natuurlijk wel wat gewend… Maar ik ben HELEMAAL in shock hoeveel mensen een negatieve ervaring hebben gehad met Robert ten Brink.”

De berichtenbox van Yvonne stroomt helemaal vol. “Over Matthijs en Paul kreeg ik lelijke berichten, maar over Robert 😳… Ik denk wel 80 – 100. Ik geloof dat ik dit nog niet eerder heb meegemaakt.”

Onbeschoft en arrogant

Yvonne krijgt van alle kanten informatie. “Van oud-kandidaten en werknemers van Weekend Miljonairs, All You Need, bewoners van Vlieland (hij heeft daar een huis)… Het is echt ongekend wat een onbeschofte, arrogante houding hij schijnbaar heeft naar ‘gewone mensen’. Het lijkt net of hij de hele dag vloekt en tiert 😳.”

Eén van de reacties over Robert luidt als volgt: “Tijdens opnames van Weekend Miljonairs schreeuwde hij in het gezicht van een productiestagiaire van 17 dat het schandalig was dat hij de antwoorden niet meer mocht weten van Sony (rechthebbende en betalende partij van de winnende bedragen). Alles om fraude te voorkomen.”

‘Als een viswijf!’

Robert gedraagt zich dan buitengewoon onprofessioneel, aldus de bron. “Hij vond het schandalig en stond als een viswijf te schreeuwen tegen dat meisje. ‘Jarenlang presenter ik dit programma en zorg ik dat het een succes wordt en dan word ik zo gewantrouwd?!'”

Het is onbegrijpelijk dat je je frustratie dan botviert op een productiestagiaire, vindt deze bron. “Je zou toch zeggen dat je dan even naar Sony loopt in plaats van een productiestagiaire van 17…”

Stories over Robert

De stories van Yvonne over Robert:

Nog meer juice

Nog meer juice over Robert:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Robert ten Brink en Matthijs van Nieuwkerk staan bekend om hun opvliegende gedrag. Walgelijk of begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen